Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » EBay-ről rendeltem! Hány...

Suki Szebasztián kérdése:

EBay-ről rendeltem! Hány napon érkezik meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok!!! eBay-ről rendeltem egy Bontatlan (Marvel Legends Hulk 1st Appearance) figurát!!!! December.3-án utaltam át neki hány napon belül érkezhet??? :)

2018. dec. 3. 18:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha elsőbbségivel küldi az illető akkor 1-2 héten belül szerintem megkapod, ezt a posta sem meri kockáztatni, hogy ül rajta stb... főleg ha európán belüli dolog akkor lehet már jövőhéten megkapod. De ha Kínából rendelted akkor ha mázlid van karácsony előtt ideér, de abba ne éld bele magad.
2018. dec. 3. 18:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ebay-en látod az áru alatt, vagy azon az oldalon ahol a megrendelt termékeid vannak, hogy mikorra ígérik a szállítást.

Például: "Estimated between Thu. Dec. 20 and Tue. Feb. 5" legkorábban dec.20-ra jön, de ennek esélye sincs már hogy karácsony előtt jön...

A korábbi érkezésre ne számíts, főleg most a black friday utáni szállítások, és a karácsony előtti sokszorosra növekvő forgalom mellett. A magyar posta sem fogja az ebay-en írt idősáv előtt szállítani,.

2018. dec. 3. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!