Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha rendeltem elég...

Mit tegyek ha rendeltem elég nagy összegben es nem erkezik meg? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Szept. Elején közel 800.000 Ft értékben rendeltem sportfelszerelést, és a mai napig nem kaptam semmit. A telefont többszörös próbálkozás után eddig 2x vette föl, és mindig csak kifogásokat keresett, hogy sok a megrendelése stb. Érdemes a rendőrséghez fordulni, ugyanis már január vége van.

2017. jan. 20. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Fizettél?
2017. jan. 20. 11:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Honnan? Fizettél, nem fizettél? Legalább írd le.

Mert ha így adtad le a megrendelést is, sokra ne számíts.

2017. jan. 20. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Valszeg fizetett, különben nem akarna rendőrségre menni.

Kérdés az is, h rendes bolt, vagy magánszemély. MErt előbbinél könnyebb a téma.

Ekkora tétel esetében azért előbb inkább előlegezünk és ha bejött az áru, akkor fizetjük ki teljesen.

Én elmennék személyesen az emberhez, ekkora összeg esetében simán.

2017. jan. 20. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe, rendeld meg máshonnan és szólj oda, hogy elállsz a vásárlástól. Legalábbis ha mg nem fizettél.

Ha fizettél már, akkor kellemetlenebb az ügy.

2017. jan. 20. 11:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Tőlünk is rendelt egy vadbarom 2m Ft értékben, írtam neki, hogy 10% előleg utalás esetén lesz érvényes a rendelése...

6 nappal később visszaírt (látszik, hogy fontos volt neki), hogy megrendeli az árút 2m Ft értékben, a kiszállítást xy időpontra kéri.

Nem tettünk eleget a megrendelésének, erre feljelentette a céget, hogy elloptuk 2m Ft-ját :)

Sok sültbolonddal találkoztam már és mindnek igazat kell adni, nem szabad kioktatni őket, a vevőnek mindig igaza van, kivéve mikor nem!

Ezek után én nem venném 100%-nak, hogy a kérdező akár 1Ft-ot is utalt volna.

2017. jan. 20. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Fő kérdések: kifizetted-e? ill.honnan rendeltél?
2017. jan. 20. 21:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen előre fizettem, amit megemlítettem neki a rendőrséget, 3 napra rá meg is érkezett a cucc.
2017. febr. 23. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!