Ebayon rendeltem december 2-én egy terméket, de még mindíg nem jött meg. Meddig várjak?
Figyelt kérdés
1000 ft értékben rendeltem, a track17 szerint december elseje óta már Magyarországon van, azóta semmi információ.2017. jan. 13. 16:17
1/3 Newmi1 válasza:
Azonnal indítsd el a "nem kaptam meg a tételt" ügyet, mert ha kifutsz a határidőből, ami azt hiszem hat hét, akkor már nem foglalkoznak vele!
2/3 A kérdező kommentje:
Azt már január 12-e körül elindítottam. A seller azt mondta hogy írjak a Magyar Postának. Megtettem, pár órával később befrissítették, hogy Budapesten van még. Szerintem várok még egy hetet, és máglatom majd mit tegyek.
2017. jan. 16. 16:33
3/3 A kérdező kommentje:
Pénteken megjött a csomagom, így lezártam ebayon témát. Köszi a segítséget :)
2017. jan. 21. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!