Ebay-en egy magan szemely atlagosan hany nap alatt ad fel egy csomagot?
Figyelt kérdés
En megvettem egy alkatreszt a biciklimhez mar 3 napja. De meg mindig azt irja ki hogy fizetve. Ez normalis ? Vagy aggodnom kellene.( meg soha nem vettem ezelott magan szemelytol semmit ez ebay-en es nem tudom hogy megy ez ilyenkor ) egyaltalan fog mast irni vagy csak azt hogy fizetve ?2018. nov. 3. 17:02
1/2 anonim válasza:
Egy magánszemély átlagosan hány naponta vesz kenyeret? Ne haragudj, a kérdésedre nincs válasz. Csütörtök elég sok helyen munkaszüneti nap volt, mellé sokan a pénteket is kivették, engem azért annyira nem lep meg, hogy szerda óta nem történt még semmi.. Amúgy ilyen esetben tudod, én mit szoktam csinálni? Írok az eladónak, hogy helló, kb mikorra várhatom a cuccot?
2/2 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy mikor adja fel? Sok ebayes hirdetéshez van kiírva a Shipping and paymentsben, hogy az összeg beérkezését követő 1 munkanapon belül, de ez lehet 2-3 nap, de találkoztam 5 napos megadott határidővel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!