AliExpressről visszajár a pénz ha nem úgy küldik a csomagot ahogy én akartam?
Figyelt kérdés
Nem elérhető ebbe az országba az a szállítási mód amit választottam, ezért egy másikkal küldik. Ez, mivel lassabb, jóval olcsóbb is. Már több napja leadtam a rendelest, de még mindig az eredeti ár van mellette és már a szàlàmról is levonták. Rendeléskor nem jelezte az oldal, hogy nem elérhető nekem ez a mód. Ilyenkor ezt visszakapom vagy külön írnom kéne nekik?2018. okt. 18. 01:24
1/2 anonim válasza:
Szia szerintem írj nekik mert én is jártam már így és nem kaptam vissza az összeget amit levontak, sőt van olyan termék ami a mai napig nem érkezett meg. Szeretem az aliExpresset sokat rendelek onnan de 10ből 2termék biztosan nem jött meg nekem sajnos. Szerencsére nem nagy összegben rendelek ezért nem bánom.
2/2 anonim válasza:
Ha még nem adták fel, akkor mond vissza a rendeést és rendeld meg mástól. Eladónak hiába irsz,eleve nem ő kezli a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!