Postán utánvételes csomagnál hogyan van?
Magánszemélytől "rendeltem" meg egy terméket, amit utánvétellel címzett, szóval átvételkor kell kifizetni.
Esetlegesen, ha pont akkor hozná a postás, amikor nincs otthon senki, akkor mivel nem vettem át, egyből visszaküldik a feladónak és újra kifizettetik vele a szállítási díjat, vagy a helyi postán megőrzik pár munkanapig, és akkor bedobnak egy papírt amivel át tudom venni a postán?
bedobnak egy papírt, és alapból pár napig érte lehet menni illetve lehet kérni újrakézbesítést kb. 300Ft-ért.
Ehhez fel kell hívni a helyi Postát, kérni egy újrakézbesítést és bediktálni a postás által bedobott papíron lévő csomagszámot meg esetleg a postás kódját is elkérhetik. 4 jegyű szám azt hiszem.
De érte is lehet menni, és ha nem kértek direkt 10 napos őrzést ilyen esetre, akkor pár napig átvehető, aztán visszaküldik.
személyi és lakcímkártya kell hozzá a postán átvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!