Mi volt életed első munkája, munkahelye?
A legelső "munkámat" 12 éves koromban kaptam. A kontroll szalagokat kellett rendszereznem (azok a pénztárgép szalagok, amin az összes vásárló nyugtája szerepel) a Dunkin Donuts központjában, dátum szerint. Pepecs munka volt, de ehettünk fánkot az osztálytársnőmmel, és egész nap beszélgethettünk... :) Az első fizetésemből perzsa macskát vettem, és egy Green Day kazettát. :)
Az első igazi munkám eladói állás volt a Westendben, füstölőket, illóolajokat, mécseseket árultam egy kinti standon. A főnököm egy szemétláda volt, le is nyúlta az utolsó havi pénzemet. (2 hónap múlva csődbe ment, elátkoztam... :))
Aztán sokáig vendéglátóztam, bár a szakmám szociális gondozó, de így többet kerestem. Most itthon babázok, de nem adtam fel az álmom, hogy egyetemre (pszichológia) menjek. A második babámmal bele is fogok vágni.
Első munkám amiért pénzt is kaptam, az 8 évesen volt.
Színházat és cirkuszt csináltunk a garázsba és fejenként 2 Ftot szedtünk belépőnek (1983). Rendesek voltak a szomszédok meg a szülők, mert szépen jöttek, de a haszon elmaradt a várttól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!