Budapesten milyen diákmunkák vannak egy egyetemistának ahol nem 700-800 forintos órabérért akarnak szopatni?
Ha értesz valamihez, azt eladhatod a munkaerőpiacon. Ha semmihez sem értesz, akkor ennyit fogsz kapni, mert ennyit ér a munkád.
Egyébként meg senkivel nem tolsz ki, ha inkább pókerezel online.
1200-at kapok könyvelőirodában, adatrögzítőként. Akkor és annyit megyek, amikor akarok.
Előtte a Nespressonál dolgoztam (az munkaviszony volt, nem iskolaszöv, ott még magasabb volt az órabérem, csak túl kötött volt a beosztás.
bazsi, milyen diákmunka, téged még a mekiből is kibaxtak. Meg írni olvasni alig tudsz, hogy akarsz 30 évesen újra diák lenni, olyan alja egyetem nincs ahova felvesznek, a fizetőset meg ugye nem tudod fizetni mert állítólag csóró vagy.
Akkor?
Utolsó : már felvettek, bme-vik. Miért ne tudnék írni olvasni?
Matek érettségim 9x %os volt.
Szóval nem vagyok teljesen hülye.
Csak éppen élnie és kéne valamiből, a diák órabérek meg a vicc kategóriásak ebben a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!