Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kismamaként munkanelkulin...

Kismamaként munkanelkulin vagyok mi jár nekem?

Figyelt kérdés

8 hetes kismama vagyok. Mikor megtudtam hogy terhes vagyok már munkanélkülin voltam. Másodjára regisztrálok be így sajnos már nem kapok semmien ellátást.

Nem tudom hogy mi a helyzet ilyenkor a TB-vel valamint hogy az önkormányzattól sem tudok igényelni semmien pénzt?

Egyébként volt bejelentett munkahelyem 2016.okt.1.tol- 2018.április.30.ig.

Sajnos a "parom" magunkra hagyott minket nem akar rolunk tudomast se venni de en megtartom a babat!

2018. szept. 21. 18:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Közfogis munkákról a munkaügyiben tudsz érdeklődni, vannak pl irodai munkák is, ha van valami szakképzettséged, amit elfogadnak. Ahol korábban dolgoztam, ott több kismama is dolgozott közfogiban, többet a gyed mellett vagy letelte után is visszavettek közfogiba. Ha felvesznek, akkor a csed, gyed sem lehetetlen.
2018. szept. 22. 10:22
 12/14 anonim ***** válasza:
39%
A szád
2018. szept. 22. 11:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy perelheted gyerektartásért azt a trógert, aki képes lelépni a terhes párja mellől...
2018. szept. 22. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:

"Magyarországon legalább egy 150k Ft egy főre jutó jövedelem nélkül tuti nem vágnék bele gyerekvállalásba."

Hát azért a ló másik oldalára sem kell esni. Nekünk sincs meg a 150 egy főre jutó mégis gond nélkül van 2 gyerekünk. Azért a 2 gyermekes családok többsége szerintem ma Magyarországon 600 ezer össz bevétel alatt gazdálkodik (150 egy főre jutó).

2018. szept. 23. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!