Hány forintot költötök egy évben ezekre a dolgokra?
Alkohol
Cigi
Prostik
Alkoholra akkor költök leginkább, ha vendégségbe megyünk és viszünk valamit a házigazdának, de ez sem túl gyakori. Saját fogyasztásra szerintem 5000 forintnál nem többet egy évben, nem szeretem az alkoholt és nem is bírom.
A cigit és a prostikat még nem próbáltam, nincs is tervben, így azokra nem költök.
Alkohol: Kb 1000 ft/ėv azaz kb 2-3 üveg sör
Cigi: havi kb 10000 ft. Ėvente ez 120.000. Ft
Prosti: 0 ft
Alkohol: heti egy foci után 3 sör (ez kabé 600 ft hetente) ami egy évben cirka 31 ezer ft, esetleg a feleségemmel ha beülünk valahová akkor a piaszámlám éves szinte még plusz 20 ezer.
Cigi: 0 ft mert sosem dohányoztam
Rosti: sosem voltam akkora lúzer hogy ne lett volna barátnőm akit szeretek így 0 ft. 17 éve nős vagyok így meg sem fordul a fejemben ez.
Alkohol: évente egy üveg, átlagos minőségű pezsgő ára
Cigi: 0 Ft
Prostik: 0 Ft
Ebben az évben 0 ft-ot.
Előtte max alkoholra egy keveset.
Alkohol: Évi 4-5 üveg (pezsgő, bor, sör)
Cigi: egy fillért sem vagyok hajlandó kiadni érte.
Prostik: Eddig sem volt, és ezután sem lesz életcélom a velük való találkozás.
:)
27 éve szoktam le a cigiről és a piáról, prostinál meg mindössze egyszer voltam. Azt is csak azért, hogy elmondhassam; ezt is kipróbáltam.
Szóval 0 Ft-ot.
Alkoholra kb 50 euró. (csak decemberben veszek nert ekkor vannak az ünnepek és a születésnapom neg szeptemberben nikor vásár van. Nemcsak én iszom meg ezt hanem a baráti köröm plusz nég akkor iszom anikor a varáti körömből csinál valaki bulit.
Cigire 0 forintot. Születéseml óta nem cigarettázom.
Prosti: Évi 3-4 alkalom kb 60 000 forint Most nen akarom kifejteni miért mert már százszor leírtam más kérdéseknél és az érintetteken kívül senkit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!