Ezzel az egyszerű dologgal tényleg sok pénzt lehet keresni?
Tehát ha van 1 millió forintom és azt átváltom pl. euróba, ugye 327,17 forint 1 euró, akkor lesz 3056,5 euróm.
Amint megemelkedik az ára, visszaváltom forintba.
Így 5 forint emelkedéssel is keresnék kb. 15 ezer forintot.
Értem. És kb. mennyivel kevesebbre?
Ha most átváltanék 1 millió forintot euróba, akkor az mennyi euró lenne?
16 éves vagyok, és van egy kis zsebpénzem. Suli mellett nem tudok mindent megcsinálni, nem tudok dolgozni.
Tehát arra gondoltam, hogy ezzel egy kis pluszt tudnék szerezni. Havi 15k-nak is örülnék.
"Havi 15k-nak is örülnék."
Na de mi van akkor ha hónapokig nem emelkedik az árfolyam csak esik? azzal nem számolsz? Nem beszélve arról hogy a vételi és eladási árfolyam között bőven lehet akkora rés, hogy az még emelkedés esetén is elvigye a hasznodat...
Szóval a konkrét kérdésedre a válasz:
Nem, nem ilyen egyszerű.
És ha nem euróra váltanám, hanem pl. valamilyen elekronikus valutára?
Pl.: BitCoin-ra, vagy amit múltkor olvastam, "TRON"-ra?
Ilyenekkel sem lehet? Azt olvastam, hogy ezeknek néha jól felszokott menni az ára, van amikor meg is duplázódik.
Kedves Kérdező! Guglizz rá az eladási és a vételi árfolyamra.
Eladási árfolyam (amiért Te veszed az eurót) mindig magasabb ugyanazon időpontban mint a vételi árfolyam (amiért Te eladod az eurót a banknak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!