Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ezzel az egyszerű dologgal...

Ezzel az egyszerű dologgal tényleg sok pénzt lehet keresni?

Figyelt kérdés

Tehát ha van 1 millió forintom és azt átváltom pl. euróba, ugye 327,17 forint 1 euró, akkor lesz 3056,5 euróm.

Amint megemelkedik az ára, visszaváltom forintba.

Így 5 forint emelkedéssel is keresnék kb. 15 ezer forintot.

2018. szept. 2. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, mert 1 eurót nem 327,17 forintra váltanak, hanem kevesebbre.
2018. szept. 2. 13:26
 2/10 A kérdező kommentje:

Értem. És kb. mennyivel kevesebbre?

Ha most átváltanék 1 millió forintot euróba, akkor az mennyi euró lenne?

2018. szept. 2. 13:28
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Ezzel akarsz sok pénzt keresni?Sügér vagy
2018. szept. 2. 13:29
 4/10 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok, és van egy kis zsebpénzem. Suli mellett nem tudok mindent megcsinálni, nem tudok dolgozni.

Tehát arra gondoltam, hogy ezzel egy kis pluszt tudnék szerezni. Havi 15k-nak is örülnék.

2018. szept. 2. 13:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Havi 15k-nak is örülnék."

Na de mi van akkor ha hónapokig nem emelkedik az árfolyam csak esik? azzal nem számolsz? Nem beszélve arról hogy a vételi és eladási árfolyam között bőven lehet akkora rés, hogy az még emelkedés esetén is elvigye a hasznodat...

Szóval a konkrét kérdésedre a válasz:

Nem, nem ilyen egyszerű.

2018. szept. 2. 13:49
 6/10 A kérdező kommentje:

És ha nem euróra váltanám, hanem pl. valamilyen elekronikus valutára?

Pl.: BitCoin-ra, vagy amit múltkor olvastam, "TRON"-ra?

Ilyenekkel sem lehet? Azt olvastam, hogy ezeknek néha jól felszokott menni az ára, van amikor meg is duplázódik.

2018. szept. 2. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Máskor meg jó nagyokat esnek. Aztán nem hogy kerestél volna rajta hanem buksz is. Ez a valutázás mind lutri. Olyan mint a sportfogadás. Ha van esetleg olyan közgazdasági végzettséged meg figyeled és érted a világgazdaságot, akkor lehet tudsz vele spekulálni. Persze akkor is meg van a bukás lehetősége. De csak így hasra ütésre és tényleg csak hazárdírozás. Azt szokták mondani hogy ilyenbe csak olyan pénzel szabad bele vágni, ami nem fáj hogyha elveszíted.
2018. szept. 2. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az utolsóval, tényleg jótanács hogy NE kezdj ilyenbe inkább... nagyon fájna az eredménye, hidd el. (Mondom ezt úgy, hogy a szakmában dolgozom!)
2018. szept. 2. 15:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Guglizz rá az eladási és a vételi árfolyamra.

Eladási árfolyam (amiért Te veszed az eurót) mindig magasabb ugyanazon időpontban mint a vételi árfolyam (amiért Te eladod az eurót a banknak).

2018. szept. 2. 16:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet, pl. Soros György dollármilliárdos lett ebből. Csak annyi a bökkenő, hogy te nem vagy Soros György, úgyhogy jól elbuknád az egészet.
2018. szept. 2. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!