Hallottatok már erről a merőkanálról?
Erről lenne szó. Mi történt, hogy most már 780 forintért árulják, amikor bejött a divatba/először láttam, hallottam róla, akkor verte a tíz ezer forintot az ára. Ennyire nem viszik, vagy így amortizálódik? Bocsi, ha rossz kategória. Köszi a választ!
Én is láttam már. Nem tudom. Azért gyanakszom, hogy hátha csak koppintás mostanra már, és akkor valószínűleg gagyibb anyagból, mint az eredeti, és akkor felmerül a kérdés, hogy ha főzöl vele, akkor a műanyagból nem kerül-e az ételbe valami anyag, aminek nem kéne... Szóval olyan nagyon nem bíznék benne. Legalábbis főzésre nem használnám. Na de akkor meg mire?... Pedig jópofa tényleg.
Egyébként az amazon.com-on azt írják, "Part of the OTOTO Nessie copyrighted and trademarked products line", itt meg OTOTO-t meg sem említik, úgyhogy valami tényleg nem stimmel vele. Az anyaga meg simán nylon...
Mindenesetre elég jó reklámot csináltál neki, úgy látszik:
"Éppen most vásárolt 3 ügyfél"...
"Mindenesetre elég jó reklámot csináltál neki, úgy látszik:
"Éppen most vásárolt 3 ügyfél"..."
Jézusom, ti tényleg ennyire buták és megvezethetők vagytok? Ez mindenkinek megjelenik. Van erre szolgáló alkalmazás, ami automatikusan megjelenít mindenkinek ilyen feliratokat.
Ami meg a többit illeti: nincs semmi különleges ebben, minden divattermékkel ez történik, eleinte sok ezer forintért árulják, majd amikor már az ebayen fillérekért beszerezhető az olcsó utánzat, akkor lemennek az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!