Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hallottatok már erről a...

Hallottatok már erről a merőkanálról?

Figyelt kérdés

[link]

Erről lenne szó. Mi történt, hogy most már 780 forintért árulják, amikor bejött a divatba/először láttam, hallottam róla, akkor verte a tíz ezer forintot az ára. Ennyire nem viszik, vagy így amortizálódik? Bocsi, ha rossz kategória. Köszi a választ!

2018. aug. 25. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
38%

Én is láttam már. Nem tudom. Azért gyanakszom, hogy hátha csak koppintás mostanra már, és akkor valószínűleg gagyibb anyagból, mint az eredeti, és akkor felmerül a kérdés, hogy ha főzöl vele, akkor a műanyagból nem kerül-e az ételbe valami anyag, aminek nem kéne... Szóval olyan nagyon nem bíznék benne. Legalábbis főzésre nem használnám. Na de akkor meg mire?... Pedig jópofa tényleg.

Egyébként az amazon.com-on azt írják, "Part of the OTOTO Nessie copyrighted and trademarked products line", itt meg OTOTO-t meg sem említik, úgyhogy valami tényleg nem stimmel vele. Az anyaga meg simán nylon...

2018. aug. 25. 12:05
 2/7 anonim ***** válasza:
26%

Mindenesetre elég jó reklámot csináltál neki, úgy látszik:

"Éppen most vásárolt 3 ügyfél"...

2018. aug. 25. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
40%

"Mindenesetre elég jó reklámot csináltál neki, úgy látszik:

"Éppen most vásárolt 3 ügyfél"..."

Jézusom, ti tényleg ennyire buták és megvezethetők vagytok? Ez mindenkinek megjelenik. Van erre szolgáló alkalmazás, ami automatikusan megjelenít mindenkinek ilyen feliratokat.

Ami meg a többit illeti: nincs semmi különleges ebben, minden divattermékkel ez történik, eleinte sok ezer forintért árulják, majd amikor már az ebayen fillérekért beszerezhető az olcsó utánzat, akkor lemennek az árak.

2018. aug. 25. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az előállítási ára lehet kb. 200 forint. Vagy annyi se. Bizonyára a kutyának sem kellett 10 ezerért.
2018. aug. 25. 13:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Eszembe jutott nekem is, hogy talán gagyibb a minősége, és ezért lehet ilyen olcsó. :)
2018. aug. 25. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
67grammos műanyag kanál, az alapanyag 650Ft/kg, szerintem még ennyiért is rablás pl. a 2 literes palack 19 grammos és 21Ft :)
2018. aug. 25. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
De az amazonon még mindig ötször annyiba kerül az eredeti, tehát annyira azért még nem lett olcsó. Az eredeti. Ebből meg ki tudja, mi jut a szervezetedbe főzéskor...
2018. aug. 25. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!