Hallottatok már a HYGGE, dán életérzésről? . és a LAGOM svéd életstílusról? Nálunk miért nincs ilyen? . Vagy van?
CC. 40 + 26 elbacott év, néhány lelkileg megnyomorított generáció! Kell még néhány évtized, hogy felnőjünk a "feladathoz".
Kellene tanítani az iskolákban az önismeretet, az sokat segítene!
Ilyenekkel szerintem csak az foglalkozik, akinek nincs jobb dolga az életében.
Én nem attól vagyok boldog, hogy eszek egy csokitortát vagy van 20 gyertya az asztalon meg egy pokróc a padon, ezek akkora baromságok.
Akkor vagyok boldog, ha jól megy a karrierem, boldog a családom, van időm magamra és a hobbimra...
Az meg teljesen leszarós, hogy most épp a hygge, a lagom vagy mi a rák a divat, egyik sem fog boldoggá tenni! Csak egy illúzió kergetése azoknak, akik nem elégedettek az életükkel.
U.i.: itt Németországban senki nem foglalkozik ezzel, először otthon hallottam erről a majomságról, ott valahogy mindenki bele van őrülve. Itt meg élik az emberek az életüket, és tojnak bele mi épp az aktuális divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!