Átvertek a jófogáson, hogyan kaphatom vissza a pénzem?
Vettem egy seiko kinetic karórát,de a csomagban egy olcsóbb régi seiko jött, nem volt olcsó, 64000Ft.
Mik a megfelelő jogi lépések?
Nem biztos, hogy a rendőrség fog vele foglalkozni, hiszen nem arról van szó, hogy nem kapott érte semmit.
Seiko óra volt a hirdetésben, Seikot kapott, csak esetleg nem olyant, amilyen a képen volt - ez a fogyasztóvédelemhez tartozik.
Amúgy meg ha olyan oldalon vásárolsz, ahol az eladók nem rendelkeznek értékeléssel, akkor ez bizony benne van a pakliban.
Neked, mind vásárlónak is óvatosnak kellett volna lenned, hiszen mindenhol le van írva a Jófogáson, hogy ne utalj előre, nagyobb értéknél személyes átvétel, stb.
Jóformán még az is csodaszámba megy, hogy Seiko-t rendeltél és azt is kaptál, nem egy féltéglát, stb
Pont annyit fizettél érte, amennyit ér!
Neked ennyit ért!
Ez nem rendőrségi ügy.
Inkább tanulópénz.
Én is így jártam, csak ln egy kamerával. Azóta csak Vaterázom.
Sok mindent nem tudsz tenni, mert nem tudod bizonyítani, hogy azt ő kükdte.
Ezt visszadobja a rendőrség mert nem bizonyítható hogy mást kaptál.
A felado tudja bizonyítani hogy feladta gyorsan a terméket.... ő azt mondja jót küldött, te azt hogy mást kaptál... nem lehet igazságot tenni. Akkor lehet valami belőle ha ugyanerre a szamlaszamra más is utalt és ugyanez a probléma...mert ugye arra kicsi az esély hogy 5-10vevo hazudja ugyanezt ugyanarra az emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!