Jófógáson átvertek mit tudok csinalni?
bankodban megpróbálod letiltani az utalást
rendőrségen feljelented, de előbb felveszed vele a kapcsolatot, jelzed a jófogás moderátorainak, üzemeltetőnek
Mikor utaltad el a pénzt, miért küldtél play station játéklemezt és mióta nem válaszol?
Egyébként addig is, amíg ez kiderül: még jó, hogy oda van írva a Jófogáson szinte mindenhová, hogy nem utalunk előre pénzt.
Ma délután utaltad el a pénzt és azóta nem küldte a terméket? :D
Vagy ma délután írtál és nem válaszolt?
EMBER, NYÁR VAN, 36 fok, nyilván nem a gép előtt ült egész nap, hanem strandon volt, dolgozott, tudpomisén, mit csinált.
Hogy állíthatod valakiről, hogy átvert, ha csak pár órája nem válaszolt a 36 fokos melegben, nyáron? :-)
Honnan tudod, hogy nem küldte???
Ez nem a Mézga Géza, hogy teleporttal azonnal átküldje. A posta rohadt lassú. Egy hét is lehet, mire megérkezik.
Egyébként meg tényleg nem utalunk előre!!! Ha ezt nem tartod be, akkor bármikor átverhetnek.
"mit tudok csinalni?"
Az általad leírtak fényében: várni... türelemmel.
Most mondom, hogy péntek este van - se holnap (szombaton), se holnapután (vasárnap) nem fogod megkapni a csomagot, mert hétvégén a postánál nincs csomagszállítás (kevés kivétellel).
És még az is lehet, hogy egyáltalán nem fog válaszolni az eladó, csak ha vasárnap este hazérkezett a balatonról, külföldről, stb. Szóval várj türelmesen, hétfőn újra megindul az élet, a posta, stb.
Nos, továbbra sem írtad meg, hogy mikor utaltál?
Rövid időn belül 20x írni meg felesleges.
Leírok neked egy esetet, ami velem esett meg - csak hogy érthetőbb legyenek a dolgok. Eladóként vagyok jelen a Vaterán, valaki lelicitált egy terméket, kérte az adatokat az utaláshoz. Igenám, de én reggel (előző nap este "vette meg"), amikor felkeltem, annyira szédültem, hogy egyáltalán eszembe sem jutott a számítógéphez ülni, az ágyban feküdtem egész nap, rosszul voltam 2 napig. 3.-ik nap odaültem a géphez és akkor látom, hogy már vagy 6 (!) levelet írt a vevő, feljelentéssel fenyegetett, meg negatívval - HOLOTT NEM IS VOLT NÁLAM A PÉNZE !!!, hiszen nem tudtam neki adatokat írni az utaláshoz, a betegség miatt. Ráadásul az hab a tortán, hogy a Vaterán 3 munkanap van megadva a jelentkezésre - amit meg betartottam :-)
Szóval abszolút érthetetlen volt számomra a viselkedése és azzal nem lett beljebb, hogy 6 levelet írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!