Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez a szituáció mitől alakulhat...

Ez a szituáció mitől alakulhatott ki?!? Tanácstalan vagyok, nem tudom mit csináljak.

Figyelt kérdés
Szóval júliusban mentünk nyaralni és rendeltem 2700Ft-ért 3,5Gb mobilnetet, olyat amit az EU országaiban is lehet használni, és olyan helyre mentünk nyaralni szóval tudtam használni a mobilnetet, egy hetes nyaralás volt és a legutolsó napig kitartott. A telefonálásaim a szokásos mennyiségek voltak, maximum 4-5 hívás 1 hónapban és akkor sem sokáig, ám ma nézem hogy a megszokott maximum 5500Ft-os számla helyett a mytelenor alkalmazás 25!!!ezer forintos számlát ír de könyörgöm mire?? Még a csekket nem küldték ki de szerintetek ez mi lehet? és mit tudnék csinálni? 17 vagyok, ötletem sincs hogy ez mi lehet..

2018. aug. 7. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem hagytad el az EU-t, és nem is használtad szignifikánsan többet a szolgáltatást, akkor nem jöhet ki ilyen eltérés.
2018. aug. 7. 12:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Jártunk Szerbiában is az igaz, de mivel tudtam hogy ott nem jó a mobilnet még csak nem is próbálkoztam bekapcsolni mert tudtam felesleges lett volna, azon kívül Horvátországban és Bulgáriában jártunk. És nem kellett újra rendelnem netet, mikor indultunk haza reggel akkor fogyott el a 3,5gb adatkeret.
2018. aug. 7. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:

1230 INGYENES telenor ügyfélszolgálat felhívását javaslom.

Egyszer kimentünk Spanyolországba, 3 napra, a szálláshelyen volt wifi, mégis egy horribilis számlát kaptam, amikor hazajöttem. Kiderült, hogy mivel nem volt kikapcsolva a mobil adatforgalmazás, ingyenes, free wifi helyett szépen számolta az adatmennyiséget (akkor még nem ilyen előre megvásárolható volt).

Lehet, a te esetedben is hasonló dolog, de ezt majd csak az ügyfélszolgálat fogja/tudja kideríteni.

2018. aug. 7. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát Szerbiában elég nagy összegek összejöhetnek.
2018. aug. 7. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!