Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy illik távozni munkaidő...

Hogy illik távozni munkaidő végén?

Figyelt kérdés
Ha egy irodában több ember dolgozik, és én eljövök, akkor elég elköszönnöm egy "sziasztok"-kal? Vagy mindenkitől személyesen kéne? Mi van ha több korosztály is van, és bizonyos személyeket nem tegezek? Vagy jöjjek el csendben, hogy ne zavarjam a munkát?
2018. júl. 29. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Egy sziasztok megteszi.
2018. júl. 29. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Sziasztok elég. Nálunk az idősebbekkel is tegező viszonyban vagyunk, így ebből nincs probléma. De amúgy általában alkalmazkodni kell a vállalati kultúrához, szóval nézd meg, hogy a kollégáid mit mondanak, amikor távoznak.
2018. júl. 29. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Ha több korosztály van, akkor viszontlátásra.
2018. júl. 29. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Én a közvetlen környezetben a munkahelyemen mindenkivel tegező viszonyban vagyok, a 23 évvel idősebb főnökömmel is. Így sziasztok, így köszönök el mindenkitől egybevéve. Viszont van olyan, bár nem túl sok a munkahelyemen, akikkel magázódunk. Velük nem dolgozom közvetlenül. Ha eljövök onnan, ahol van olyan, akivel magázódom, mással meg tegeződöm, akkor visz' lát, sziasztok, így köszönök el.
2018. júl. 29. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Elköszönni mindenképpen illik. Ha vegyesen vannak olyanok, akiket tegezel és akiket magázol, akkor, ahogy az utolsó is írta: "Viszlát, sziasztok". De szerintem nem olyan bonyolult ez, már bocs.
2018. júl. 29. 18:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

További jó szórakozást, menjetek haza!

Én így szoktam

2018. júl. 29. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:

"Viszlát, sziasztok!"

Pénteken: "Viszlát, sziasztok, jó hétvégét mindenkinek!"

Esetleg ha szokás és férfi vagy, akkor a férfiakkal fogjál kezet.

Ha nem, akkor ennyi.

2018. júl. 30. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!