Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyarországon miért ekkora...

Magyarországon miért ekkora probléma visszaadni nagyon címletből?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok, hogy ha 10000ből veszek 2 kiflit, pofát vágnak, hanem két kisebb boltba járok (nem hipermarket), ahol 1000ből sem akarnak már visszaadni, megkérnek, hogy apróval fizessek, ami szerintem nonszensz.

Feltételezem üzletvezetői hanyagságról van szó, kötelessége lenne gondoskodni arról, hogy legyen megfelelő mennyiségű apró a pénztárakban, és ne engem szórakoztassanak a kasszások.

Konkrétan olyan is volt, hogy 12 után az egyik boltban megkértek, h borítsam ki az apróimat, és úgy összeszedett 800 ft-ot, ami eltartott vagy 15 percig.

érdekelne, ki mit gondol erről, mert véleményem szerint ez is jól mutatja a magyarországi állapotokat.

2018. júl. 15. 08:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%

érdekelne, ki mit gondol erről

de hát megmondtuk, arról nem tehetünk, ha ez nem egyezik a te véleményeddel.

2018. júl. 15. 11:37
 22/24 anonim ***** válasza:
80%
Próbálj meg Bécsben 500 euróval fizetni egy kifliért
2018. júl. 15. 12:22
 23/24 anonim ***** válasza:
54%

"ja az utolsó sornál rájöttél, hogy nem tudod, tettem-e panaszt, jobb később, mint soha. csak így értelmetlen azt egész hozzászólásod, de sebaj."

Nem rájöttem, hanem leírtam, hogy bár nem nézem ki belőled, de ha mégis, akkor elnézést.

És akkor most én is tartok egy kis szövegértést :D - ez azt jelenti, hogy bennem van annyi becsület (és jellem), hogy ha alaptalanul vádoltalak volna meg, akkor elnézést kérek.

De én léptem is, mert úgy látom, Te nem megérteni szeretnéd a dolgokat, hanem kötekedni és az igazadat keresni, a válaszaid meg sok mindent elárulnak rólad is, úgyhogy nem pazarolom tovább az időmet :-)

2018. júl. 15. 13:05
 24/24 anonim ***** válasza:
89%

" Próbálj meg Bécsben 500 euróval fizetni egy kifliért"

a németeknél az 500-ast el se fogadják, sőt, valahol még a 200-ast is kitáblázzák, hogy azzal nem lehet fizetni ;) Holott hivatalos fizetőeszköz mindkettő.

2018. júl. 15. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!