Hogy tudnám meggyőzni Mészáros Lőrincet, hogy a vagyona egy ezrelékét adja nekem?
Figyelt kérdés
Bármit megteszek, ami legális, akkor is ha nem erkölcsös. De tényleg bármit.2018. júl. 7. 18:41
1/3 anonim válasza:
Szerintem ajánlj fel valami közös üzletet, amibe befektethet, és mindketten jól jártok, amúgy esélytelen.
2/3 A kérdező kommentje:
olyanokra gondoltam, hogy kémkedek, plakátot ragasztok, "névtelen" leveleket küldök, bíróságra járok, saját nevemben feljelentem az ellenségeit
gyakorlatilag stróman szeretnék lenni és utána nyugdíjba vonulni
illegális dolgot nem szeretnék csinálni egyedül. talán egy-két kisebb csínytevés belefér, ha segít elsimítani.
2018. júl. 7. 19:07
3/3 anonim válasza:
Mondd azt neki, hogy te vagy a fia, csak az anyád ezt eltitkolta előle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!