Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay-en hogyan lehet meggyőzni...

Ebay-en hogyan lehet meggyőzni az Angliában lévő eladót, hogy postázza a terméket?

Figyelt kérdés
Angliából viszonylag olcsó a postaköltség és pont onnan a többség nem postázik -.- Hogyan lehetne hatni rájuk? Mit írjak nekik?
2015. máj. 10. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
en se postaznek magyarorszagra, mar csomo levelem elveszett
2015. máj. 10. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Fizess neki többet és ne sima postán adja fel, hanem jól követhető, megbízható szolgáltatóval.

Esetleg úgy, hogy ha elveszne útközben a sima olcsó postával, akkor nem kéred sem az ár visszafizetését, sem az újrapostázást és pozitívat adsz neki.

Ha neki nem rizikós akkor megéri, csak így Téged nem véd semmi, az első esetben mindenképpen többet fizetsz, a másodikban meg úszhatod az egészet és semmit se kapsz.

2015. máj. 10. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
én meg szoktam kérdezni, az eladók 60 %-a igent mond
2015. máj. 10. 16:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Hogyan fűződ meg őket? Mit írsz nekik?
2015. máj. 11. 06:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem kell megfűzni őket. Írsz az eladónak egy levelet, hogy ezt szeretnéd, fel tudná e adni Mo-ra, ő meg válaszol, hogy SURE vagy hogy NO. Elég egyszerű, aki NO-t ír azt meg felesleges győzködni.

Nekem eddig nagyobbrészt feladták, persze attól is függ, hogy mire licitálsz, egy pár fontos cuccnál senki nem fog szüttyögni a külföldi postával.

2015. máj. 11. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:
ahogy az 5-ös írja
2015. máj. 11. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!