Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a call...

Dexy kérdése:

Mi a véleményetek a call centar-ról, és a top shop-ról? A telefonálókról akik Hívnak és próbálnak meggyőzni arról h vedd meg a terméket?

Figyelt kérdés

Lehetőséget kaptam egy cégnél, telefonálgatnom kéne, és meggyőzni az embereket h vegyék meg az adott terméket.

Én, mint munkanélküli, természtetesen azt nézem hogy én dolgozzak, én keressek pénzt, nekem legyen miből megélnem. A fizetés igen jó, és minnél több terméket eladok, annál többet a fizu. A munkások nem panaszkodnak, én meg reménykedem hogy felvesznek. Csak furcsa ez az érzés ... olyan mintha "minnél több pénzt alkudok ki másoktól, annál több lesz nekem"

2012. febr. 22. 14:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha valaki udvarias, azzal nincs bajom.

De ha pl üvölt a lányom - amit a telefonban is hallani lehet - és én NEM-et mondok, akkor nem akarjon már meggyőzni, hogy de megéri meghallgatni, csak pár perc stb.

A másik, amikor nem "emberi időben" hívnak, pl ebédidő, este 7 után vagy hétvégén.

Én is csináltam, ezt, mondjuk nem főállásban és nem jutalékért. Néha rámb.szták a telefont, néha sikerrel jártam.

Sok sikert :-)

2012. febr. 22. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!