Mi a véleményetek a call centar-ról, és a top shop-ról? A telefonálókról akik Hívnak és próbálnak meggyőzni arról h vedd meg a terméket?
Lehetőséget kaptam egy cégnél, telefonálgatnom kéne, és meggyőzni az embereket h vegyék meg az adott terméket.
Én, mint munkanélküli, természtetesen azt nézem hogy én dolgozzak, én keressek pénzt, nekem legyen miből megélnem. A fizetés igen jó, és minnél több terméket eladok, annál többet a fizu. A munkások nem panaszkodnak, én meg reménykedem hogy felvesznek. Csak furcsa ez az érzés ... olyan mintha "minnél több pénzt alkudok ki másoktól, annál több lesz nekem"
Ha valaki udvarias, azzal nincs bajom.
De ha pl üvölt a lányom - amit a telefonban is hallani lehet - és én NEM-et mondok, akkor nem akarjon már meggyőzni, hogy de megéri meghallgatni, csak pár perc stb.
A másik, amikor nem "emberi időben" hívnak, pl ebédidő, este 7 után vagy hétvégén.
Én is csináltam, ezt, mondjuk nem főállásban és nem jutalékért. Néha rámb.szták a telefont, néha sikerrel jártam.
Sok sikert :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!