Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pályakezdőknek melyik típusú...

Pályakezdőknek melyik típusú önéletrajz a legjobb?

Figyelt kérdés

Rengeteg önéletrajz mintàt nézegettem a neten,de nem tudom eldönteni, hogy pályakezdőként melyik lenne a legmegfelelőbb, hiszen alig tudok valamit beleírni.

Illetve még lenne egy olyan kérdésem, hogyha 2 helyen dolgoztam 1-1 hónapot, azt hogy írjam bele? Vagy beleírjam egyàltalán?

Köszönöm előre is. Hatalmas segítség lenne ha valaki tudna tanácsot adni! :)

N

2018. jún. 30. 11:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Még eszembe jutott egy kérdés. Ha a diplomát nem kaptam ki nyelvvizsga hiánya miatt azt hogy kell jelezni? Az államvizsgám megvan, plusz egy nyelvvizsga. A második nyelvvizsgám hiányzik.
2018. jún. 30. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Igazság szerint, ha egy ekkora problémát nem tudsz önállóan megoldani, akkor én nem szívesen alkalmaználak.
2018. jún. 30. 18:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez volt a kérdésem?

Én se nagyon alkalmaználak téged ha néhány mondatot nem tudsz értelmezni. Fájt volna ha normálisan válaszolsz rá? Borzasztó rosszindulatú itt az emberek többsége. Normálisan tettem fel a kérdéseim, pályakezdő vagyok, sosem adott tanácsot senki ezekkel kapcsolatban. Neten meg rengeteg információ van.

Ha a rosszindulat fájna, ordítanál...

2018. jún. 30. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
13%
Ezek után még egy ilyen hisztit levágsz? Sokat kell még tanulnod... A CV-be tényszerű adatokat kell beleírni. Nyilván ezekkel tisztában vagy. Ha kevés, ha sok, beleírod. Nyilván nem Te leszel az első pályakezdő... A végzettséghez meg odaírod, amit itt is leírtál. Megvan az abszolutórium, de hiányzik a kimeneti követelmény. És ennyi. Marha nehéz volt, komolyan...
2018. jún. 30. 19:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Ha nem tetszik a kérdés nem kell írni alá. Vagy abban leled az örömöd, hogy másokat lenézel és kioktatsz itt?

Gondolom te mindent tudtál elsőre magadtól. Bocsánat, hogy segítséget mertem kérni. Nagy bűn, elismerem.

2018. jún. 30. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!