Pályakezdőknek melyik típusú önéletrajz a legjobb?
Rengeteg önéletrajz mintàt nézegettem a neten,de nem tudom eldönteni, hogy pályakezdőként melyik lenne a legmegfelelőbb, hiszen alig tudok valamit beleírni.
Illetve még lenne egy olyan kérdésem, hogyha 2 helyen dolgoztam 1-1 hónapot, azt hogy írjam bele? Vagy beleírjam egyàltalán?
Köszönöm előre is. Hatalmas segítség lenne ha valaki tudna tanácsot adni! :)
N
Ez volt a kérdésem?
Én se nagyon alkalmaználak téged ha néhány mondatot nem tudsz értelmezni. Fájt volna ha normálisan válaszolsz rá? Borzasztó rosszindulatú itt az emberek többsége. Normálisan tettem fel a kérdéseim, pályakezdő vagyok, sosem adott tanácsot senki ezekkel kapcsolatban. Neten meg rengeteg információ van.
Ha a rosszindulat fájna, ordítanál...
Ha nem tetszik a kérdés nem kell írni alá. Vagy abban leled az örömöd, hogy másokat lenézel és kioktatsz itt?
Gondolom te mindent tudtál elsőre magadtól. Bocsánat, hogy segítséget mertem kérni. Nagy bűn, elismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!