Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Paypal visszatérítés, hogyan...

Paypal visszatérítés, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Volt egy megnyitott vitám, majd ezt az e-mailt kaptam utánna:

" Befejeztük az eset vizsgálatát, de sajnos nem tudtunk az Ön javára dönteni.

A vizsgálat során arra jutottunk, hogy az eladó nem kellő alapossággal ismertette az áruet.

Tranzakció adatai

Eset száma: PP-006-896-***-656

Eladó neve: PayPro Europe Ltd

Eladó e-mail-címe: paypal_uk@payproglobal.com

Eladó tranzakcióazonosítója: **********************

Tranzakció dátuma: 2018. május 11.

Tranzakció összege: -76,19 EUR "

Most ezt nem értem, ha az eladó nem elég alaposan ismertette, akkor én elbuktam a pénzem? Egy szolgáltatás volt és nem e-bayen keresztül hanem csak egy sima oldal!

2018. jún. 29. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Tanulópénz. Legközelebb több figyelem és némi szkepticizmus, mielőtt valamit megveszel.
2018. jún. 30. 00:27
 2/5 anonim ***** válasza:
A paypal nem kommunikál magyarul. Mi az eredeti angol szöveg?
2018. jún. 30. 08:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezt az üzenetett kaptam, de a paypal írta és valahogy lefordította magyarra és nem tudom az eredeti nyelvre fordítani! DE az írja hogy az eladó nem kellő alapossággal ismertette az árut! Akkor miért tőlem vette el a pénzt!?
2018. jún. 30. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Lépj be a pp-odba és másold ki onnan.
2018. jún. 30. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyjából két hónapja a PP (sajnos) elkezdte magyarul kiírni a szövegeket. Időnként gondolkozni kell rajta, mi minek a fordítása.

A rendelt szolgáltatást gondolom megkaptad, csak nem pontosan úgy/azt, mint amit szerinted kellett volna. Ezt a PP nem vizsgálja.

2018. júl. 1. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!