A Paypal visszatérítés rossz kártyaszámra ment?
Nem érkezett meg az ebay-en rendelt termékem, ezért az ügyfélszolgálathoz fordultam, ahol nagyjából 5 perc alatt eldöntötték, hogy visszakapom a termék árát és a szállítási költséget.
A termék rendelésének idején még egy másik kártyám volt, amit azóta le kellett tiltatnom és másikat kaptam helyette.
A Paypal-on már ez a kártyaszám szerepel, több mint 2 hónapja minden ebay vásárlást erről intézek.
A visszatérített összeg megjelenik az Paypal oldalamon, viszont a kártyámra nem került rá és nincs Paypal egyenlegként sem feltüntetve, ergo használni nem tudom.
Mi történhetett most? Az előző kártyaszámra utalták? Ezt hogyan tudom elintézni?
Vagy esetleg több nap kell, mire ezt a bank elkönyveli és kell egy kis idő, hogy átkerüljön a pénz?
Mivel nem kártyaszámra szokás utalni, a számlaszámom pedig változatlan, remélem megérkezik az összeg.
Előre is köszönök minden segítséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!