Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit érhet ez az ingatlan?

Mennyit érhet ez az ingatlan?

Figyelt kérdés

Képet nem szándékozom mutatni, mindenki bízza a képzeletére, aki meg nem tud érdemben hozzá szólni az ne is írjon.

--

Fullos fürdőszoba, káddal, kék csempével, parketta mintás járólappal.

Mindenhol ki van festve elég jó minőségben, hálószobában baldachinos ágy van álmennyezettel 10-cm-vel lejjebb van víve a belmagasság, így 258 cm, fölötte kőzetgyapot van szigetelésnek, tetőfödém 45cm cellulóz hőszigeteléssel van bevonva. Villanyszerelési oldalán egy intelligens házról beszélhetünk. (wifi hálózat alap, wifi-s vezérlésű fűtés be-ki kapcsolás, kapunyitó automatika, több pontból felkapcsolható világítás, 3 fázis/ipari áram+h tarifa fűtéshez, külön szünetmentes táp a gázfűtéshez, elektronikához)) az étkező ugyan egy térbe van a konyhával, de egy amerikai konyháról beszélhetünk, sörcsappal is.

ház külseje: 30 cm hungarocell hőszigetelés, normálisan be van burkolva, mondjuk ibolya színű.

3 rétegű 7 kamrás ablakkal mindenhol.

Kert parkosítva van, elöl 4 sor szőlő van, hátul egy fásított rész. kovácsoltvas kerítéssel, vasrózsával díszítve.

mellék helység: 2 garázs, egy műhely-kazános, egy zenestúdió, egy mini disco helység a haveroknak (5x5nm) és egy fatároló/bortároló.

Kert végében egy kisebb medence is található.

Egy kisebb terasz is van, ahová ki lehet ülni.

Fűtés: elektromos, gázkazán és koksz kazánnal.

Pesthez képest 70 km-re található Pestmegyében.

Csendes környéken van zsákutcában, 10 percnyire a vasútállomástól.

2018. jún. 25. 23:10
 1/9 A kérdező kommentje:
120 nm és 3 szoba, kihagytam, kert kb 6x-osa
2018. jún. 25. 23:36
 2/9 anonim ***** válasza:
56%

Nem a csempe színe számít ilyenkor hanem az, hogy hol van az ingatlan. Mi van a közelben: iskola, óvoda, etc..Kik lakják ?

Pl: Gödöllőn akár elkérhetnek egy ilyen ingatlanért 15-20 milliót, de Érden csak 5-8 milliót ér.

Monoron akár 10 millió is lehet de Ráckevén jó ha megveszi valaki 3 millióért.

Sok minden számít, főleg, hogy mennyi cigány lakik ott.

2018. jún. 26. 00:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Kokeró úgy nincs, aki van azt ismerem...

Nagykáta vonzás körzetében van.

2018. jún. 26. 09:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Most egy nagyon durva saccolást fogok végrehajtani. Az adott információk alapján, (bár még hiányzik pár dolog)

A nem hivatalos, egyéni becslésem 25-32 millió ft.

2018. jún. 26. 15:58
 5/9 A kérdező kommentje:

Mire lennél kíváncsi?

Települést nem fogok mondani, pest-től kb 70-90 perc vonattal, kocsival 60 perc.

2018. jún. 26. 21:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Ház építőanyagát se akarom felfedni, mert nem sűrűn fordul elő. (de jó minőségű), lényegébe ytonghoz hasonló, nem ugyan az a minőség.
2018. jún. 26. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Ismerem Nagykáta vonzáskörzetét, mert nekem is ott volt ingatlanom kettő is- Szép házak, az egyik pl: 4 szobás, teljesen felújított volt. De még az sem ért 25-30 milliót. Én 4 éve fullosan, szépen vettem 6.5 millióért.
2018. jún. 28. 01:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy durván túlsaccoltam az árát.

De az sem mindegy, hogy ehhez hasonlít inkább:

[link]

Vagy ehhez?: [link]

2018. jún. 28. 13:17
 9/9 A kérdező kommentje:
nyilván a jobb állapotúra gondoltam, nem az és még kátátol 15 km, de igen ilyen szintű ház lenne...
2018. jún. 28. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!