A munkavállalónak a munkaidejébe beletartozik e a nap eleji plusz egy óra előkészület, illetve utána plusz még egy óra takarítás rendrakás is, és azt köteles e fizetni a munkavállaló? Többi lent
Emelett napi 8 órában vagyok csak bejelentve minimálra, de minimum 10-11 óra csak a kitöltött munkaidő, plusz a pakolás.. ez ellen a törvény véd e valahogyan.
Már ideje itt dolgozom, de csak később történt meg a bejelentés, az is csak ilyen immel-ámmal, emiatt 90napos felmondásomból van még hátra kb 20 nap.. és időközben kismama is lettem, amit főnökeim már tudnak.
A törvény véd ez ellen, de az csak addig jó, amíg te magad nem a csodát várod hanem megmondod a főnöködnek, hogy napi 8 órában vagy hajlandó dolgozni.
Mondjuk most hogy már felmondtál minek maradsz ott tovább. Ha hepciáskodnak akkor mondd, hogy majd a munkaügyi bíróságon találkoztok.
Nem mondtam még fel.. de esélyes, hogy baba mellett nem fogom ezt vállalni túl sokáig, mert nem normális.
De abba beletudnak kötni hogy az az elképzelt "13800"ft nem havonta van utalva, hanem nap végén vagyok kifizetve?
feleslegesnek érzem a hisztit, tipikus hormonzavart kismama vagy, ha nem tetszik a munkahely akkor mondj fel.
Nekem sem tetszett, felmondtam és élem az életem boldogan egy másik munkahelyen.
Bocs, bocs, bocs!!! Igazad van, én írtam el, nagy dühömben!!! Elnézést!
90 napos kamu "próbaidőből" van még annyi, mivel később jelentettek be ...sokkal
Nincs eltitkolva semmi, tudják.
De ezt nem az állam fizeti, vagy ők mit fizetnek utánam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!