Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nemtudom már hova menjek...

Neveed kérdése:

Nemtudom már hova menjek dolgozni?

Figyelt kérdés

Kírúgtak a mosodából mert nem tudtam ruhát hajtogatni hogy nekik megfelelő legyen...De még csak megse mutatták hogy csináljam elkezdik ezt már egy 10 évesnek is tudnia kell megmondták nem vagyok alkalmas és kírúgtak egyből (fél órát voltam ott)

Előző munkahelyem egy gyárba volt ott meg folyton azzal bas**ogattak hogy lassú vagyok majd onnan is kirugtak miután elküldtem őket a *****ba (1 hét után)

Azelötti meló helyemet meg ink hagyjuk (onnan magamtól jöttem el)

Nem értek semmihez , sehova se akarnak felvenni melózni 2 hónapja csak vagyok mint a befőtt és már nem tudom mit kezdjek magammal , mitcsináljak? 20/F

2018. jún. 21. 15:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, pedig jó lenne befejezni legalább a 8 osztályt, mert sok gyárban is az a minimum feltétel, mert így tényleg csak közmunkás, segédmunkás vagy napszámos lehetsz! Illetve jó pár szakma tanulási lehetősége is megnyílik előtted.

Csak így lehet egyről a kettőre jutni, munka és barátnő mellett is lehet tanulni.

Mellesleg mi a jó büdös francot csináltál 12 éves korod óta? Mivel egy átlag diák a 6 osztályt eddig leteszi, még ha 2x buksz akkor is 14 vagy. Talán tanulni kellett volna és lenne normálisabb meló is.

De mondom, semmi sem késő, én munka mellett csináltam még egy szakmát, sokan pedig egyetemre járnak a 8 óra munka mellett és el tudják végezni. Sok lemondással jár, de meg lehet csinálni és nem rinyálni.

2018. jún. 22. 10:40
 22/26 anonim ***** válasza:

#20-as: meséljenek a számok:

[link]

2018. jún. 22. 10:48
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Előző: szerinted egy ilyen felhasználónevű személynek - akinek valószínűleg az általános iskola is kihívás volt

- érdemes elkezdeni magyarázni pl. az informatikáról vagy bármilyen, gondolkodást és tudást igénylő, jól fizetett szakmáról? (bár egyes műkörmösök is jól keresnek, a prostikról nem is beszélve, szóval lehet még neki is esélye itthon is jól keresni :P)

2018. jún. 22. 11:22
 24/26 anonim ***** válasza:
72%
#23: sosem lehet tudni, lehet, hogy ez indítja el benne az elhatározást, hogy legalább a munkaügyi központon keresztül elvégezzen valamilyen ingyenes rendszergazda képzést. Ha már rálép valaki az útra és megvan az akarat és a kitartás, akkor nem biztos, hogy baj, ha hiányzik az ész és a tehetség. Rengeteg olyan kollégám volt már, akiknek egyik sem volt meg és mégis mellettem dolgoztak szerverüzemeltetőként (okés, nagyjából gombokat nyomkodtak banánért, én voltam aki én csináltam a komolyabb melókat, de azért nekik is jó fizetésük volt).
2018. jún. 22. 11:30
 25/26 anonim ***** válasza:
#24: na hát ezért nem szabad beletörölni a szövegbe, mert aztán hülyeséget írok és ráadásul nem tudom utólag javítani :D
2018. jún. 22. 11:32
 26/26 anonim ***** válasza:

"#24: na hát ezért nem szabad beletörölni a szövegbe, mert aztán hülyeséget írok és ráadásul nem tudom utólag javítani :D"

Sebaj, a lényeg, hogy abszolút igazad van.

2018. jún. 22. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!