Nemtudom már hova menjek dolgozni?
Kírúgtak a mosodából mert nem tudtam ruhát hajtogatni hogy nekik megfelelő legyen...De még csak megse mutatták hogy csináljam elkezdik ezt már egy 10 évesnek is tudnia kell megmondták nem vagyok alkalmas és kírúgtak egyből (fél órát voltam ott)
Előző munkahelyem egy gyárba volt ott meg folyton azzal bas**ogattak hogy lassú vagyok majd onnan is kirugtak miután elküldtem őket a *****ba (1 hét után)
Azelötti meló helyemet meg ink hagyjuk (onnan magamtól jöttem el)
Nem értek semmihez , sehova se akarnak felvenni melózni 2 hónapja csak vagyok mint a befőtt és már nem tudom mit kezdjek magammal , mitcsináljak? 20/F
Ez magyarország!! csövesek leszünk mind , mert ami ittvan az szánalmas!! 24 vagyok próbáljak meg megélni, fizetni albérletet , a benzint meg minden szart 75ezres fizuból!
itt nincs jövő csak a fidesz van...
Szerintem itt az ideje, hogy jelentkezz hivatásos katonának. Pont az ilyeneknek találták ki, mint te:
2. Egyetértek
5. Mennyél te katonának ,vidd a családodat is aztán lövesd le magad a hazádért :)
6. Nem akarok vissza menni suliba ,semmi értelme haverjaim is érettségivel ugyanúgy egy koszos gyárba szívnak.
Megválaszolják helyettem oké írnom sem kell.
Egyébként nekem a sulival az a gond hogy 6 osztályom van meg és most barátnőmmel lakok albérletbe ő tart el engem , 20 évesen nem akarok még 6 évet suliba járni , dolgoznom kell már...
Nnna sírnak a lusták. Fel kell állni és kell elköltözni a jó melóért. Így sosem lesz belőletek semmi, ha csak ríni tudtok.
Az ilyen lusta heréknek, mint a kérdező, meg tényleg a katonaság a legjobb megoldás. Embert faragnak belőle legalább. Egyébként elég jó a fizó, van egy csomó juttatás, meg lehet csinálni a jogsit, ingyen igénybe lehet venni a tömegközlekedést és a kiképzést leszámítva nem egy megerőltető meló (mivel nincs háború és nem is lesz a közeljövőben, ezért nem kell attól tartani, hogy elküldenek harcolni és lelőnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!