Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nemtudom már hova menjek...

Neveed kérdése:

Nemtudom már hova menjek dolgozni?

Figyelt kérdés

Kírúgtak a mosodából mert nem tudtam ruhát hajtogatni hogy nekik megfelelő legyen...De még csak megse mutatták hogy csináljam elkezdik ezt már egy 10 évesnek is tudnia kell megmondták nem vagyok alkalmas és kírúgtak egyből (fél órát voltam ott)

Előző munkahelyem egy gyárba volt ott meg folyton azzal bas**ogattak hogy lassú vagyok majd onnan is kirugtak miután elküldtem őket a *****ba (1 hét után)

Azelötti meló helyemet meg ink hagyjuk (onnan magamtól jöttem el)

Nem értek semmihez , sehova se akarnak felvenni melózni 2 hónapja csak vagyok mint a befőtt és már nem tudom mit kezdjek magammal , mitcsináljak? 20/F

2018. jún. 21. 15:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%
Nagy kamugép vagy te! Kocsit tartasz fent és nincs jogsid! Az ilyen lusta marhák miatt mint te utálom a fiatalokat! A helyedben gyorsan elásnám magam. Nem fekszik a kiképzés babám? Ott pedig alaposan meg lennél kínozva azt hiszem elmenne a kedved az otthon dögléstől. A barátnőd gondolom hasonló hülye mint te, hogy eltart egy ekkora herét ... (gondolom cigók vagytok) ... okádnom kell
2018. jún. 21. 17:17
 12/26 cintiááWokcshő válasza:
34%
30 Éves nő vagyok ,én már 6 éve gyűjtök hogy kitudjak költözni csóró országból Németbe ,még pár év és talán meglesz rá a pénz és teljesül az álmom hogy itt hagyjam ezt a koszfészket :)
2018. jún. 21. 17:20
 13/26 A kérdező kommentje:
Te nagyon okos , nem is én írtam hogy van kocsim.
2018. jún. 21. 17:22
 14/26 A kérdező kommentje:
nem vagyok "cigó". Amúgy meg kinyalhatod a seggem :)
2018. jún. 21. 17:24
 15/26 A kérdező kommentje:
Ha lenne lehetőségem én is azonnal németbe költöznék , nem egyszer gondoltam rá :D
2018. jún. 21. 17:29
 16/26 anonim ***** válasza:
59%
A kukák Németországba se kellenek 😂😂😂
2018. jún. 21. 17:34
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

A kamu kérdező beszélget saját magával 2-3 nicken.

GYK at its best.

2018. jún. 21. 17:43
 18/26 anonim ***** válasza:
69%
mondjátok le az internetet, akkor több pénz marad a kasszában XD
2018. jún. 21. 17:45
 19/26 anonim ***** válasza:
89%
#12: én minek menjek katonának? 19 éves koromtól dolgozok, munka mellett megcsináltam a főiskolát, úgy, hogy nem segített senki, egy bőrönddel jöttem el otthonról. Mivel sosem heréskedtem, hanem dolgoztam becsülettel, mára ott tartok, hog qrvajól keresek. A katonaság azoknak valók, akik csak úgy csapódnak jobbra balra és fogalmuk sincs, hogy mit kezdjenek az életükkel. A katonaság ad egy kis tartást és iránymutatást nekik. Szóval hajrá
2018. jún. 21. 20:12
 20/26 cintiááWokcshő válasza:
Magyarországon qurvajol keresel :D mesélj még
2018. jún. 21. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!