Az avon tanacsadó hogy működik?
Figyelt kérdés
Először is az érdekelne hogyha avon tanacsadó lettem akkor a megrendeléseket először nekem kell saját pézből kifizetnem vagy pedig kapok egy x összeget amiből fizetem? A másik hogy ha mondjuk 3000ft-ért rendelnek tőlem úgy mennyi jutalékot kapok én? Úgy tudom 30% de nem vagyok túl jól informált ebbe aki esetleg csinálja/csinálta lécci írja meg amit tud róla.2018. jún. 20. 00:15
1/1 anonim válasza:
Szia, úgy működik, hogy először van egy 25 000 ft os hitelkereted, addig nem kell fizetned, csak majd a rendelés megérkezése, a vevőd fizetése után. Arra kapsz talán 15 napot, de ez nem biztos. A jutalékot a megrendelésed nagysága után jön, vannak sávok. Az első talán a 7000 ft, akkor kapsz 15 % ot. Nem bizti, de valahogy annyit. 35 % kedvezményhez már 60 000 es rendelés kell.3000 ft os rendelésnél az még jutalék mentes. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!