Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hyogyan lehetne rábírni...

Hyogyan lehetne rábírni valakit, akinek pénzt adtunk kölcsön (sajnos papír nélkül), hogy megadja a tartozását?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 20:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora összeg?
2010. jún. 17. 08:41
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

Ez fas.zság, hogy a behajtónak utólag kell fizetni. Akkor az ilyen pitlák önjelölt behajtó.

Nos, ez úgy működik, hogy te tartozol a megbízómnak 1 millával, de bas.zol fizetni...Mi meglátogatunk és közöljük veled, hogy (és itt több lehetőség van) Mától nekünk tartozol és ott aláírod a papírt, mert mi megvettük a tartozásod.(persze szükséges a jó fellépés)

Vagy azt mondjuk, hogy "barátocskám, te most már 1,4 millával tartozol és egy hét múlva jövünk a pénzért". Egy hét múlva a kölcsönadó felhívja és átveszi a tartozás összegét. Ebből tejelnek a behajtónak. Persze itt még van pár részlet, amit remélem mindenki ért...

2010. jún. 17. 12:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Van egy tanu aki látta mikor a kezébe adtam a pénzt, de kétlem, hogy ő eljárna a bíróságra :(Érdekes a szitu, mert azt hittem ismerem és megbizhatok abban, akinek pénzt adtam. Soha nem lehet elérni, állandóan új lakhelye és munkahelye van. Tehát azt sem tudom hol keressem. Telefonon lehet csak beszélni vele, de sajnos eredménytelen, csak nevet az egészen, bárhogy is fenyegetem,hisz tudja,hogy nincs papír amivel ezt bizonyíthatnám. Az összeg elég nagy,nem milliós, de egy magamfajta átlag keresőnek is nagyon hiányzik az a pénz,amit állítólag 1 hét múlva megkapok (mondta ezt 4 éve) Sajnos nem találok egyetlen olyan megbízható embert, aki "szépen elbeszélgetne vele", nem szeretném,hogy utána meg ez az illető zsaroljon. PEdig tudom, hogy csak így lehetne esélyem...
2010. jún. 17. 13:44
 14/17 A kérdező kommentje:
ja és köszi mindenkinek a tanácsot
2010. jún. 17. 13:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Hogyan lehetne kideríteni hol dolgozik?
2010. jún. 17. 14:20
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
írj privátot nekem. segítek. ingyen és nem vagyok kannibál..
2010. jún. 17. 15:28
 17/17 anonim válasza:

"persze szükséges a jó fellépés"

Mekkora egy lúzer vagy. Jó fellépést elkövetsz kétszer, illető meg feljelent zaklatásért. Megveritek esetlek, adóska meg utána szarrá vereti a kölcsönadót. Darab agyatok sincs látszik. Plusz ha adós lennék, megveretném a behajtót legelőször aztán mehet törött kézzel behajtogatni. Vicc az egész.

2014. máj. 31. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!