Kérhetem, hogy kilakoltatás után ne vonják még a fizetésem felét is tovább?
"Cserélhetünk! Megnézem, hogy te hogy oldod meg, hogy keresel nettó 60ezret, a felét levonják, és még tartsd el a családod a maradékból"
Kösz, inkább nem. Én szakmát tanultam, és dolgoztam normális fizetésért, majd úgy vállaltam gyereket a férjemmel, hogy volt tartalék, meg normálisan fizető munkahely.
SZóval a felelősséged hiánya miatt ne velem akarj cserélni...
Ja, és most 5 éves a gyerekünk, és pont 1 hónapja végtörlesztettük a házunkat, mert ésszel vettünk fel hitelt. Pedig mindketten szakmunkások vagyunk...
tehát miért nincs intézményben (bölcsi-ovi-suli) a gyereked, és miért nem keresel egy rendesen fizető állást??? Gyerektartás???
"miután felvettem a hitelt megszűnik a 8 éve tartó fixnek hitt munkahelyem"
Mi ezért fizettünk törlesztőbiztosítást. Hogy munkahely elvesztés esetén ne legyen baj.
És milyen szakmákat tanultál, amivel nem tudsz egy épkézláb munkahelyet találni???
A volt férj elől ok, hogy menekülni kell (azaz nem ok, de ez van), de ott nincs vagyonod? Egy fél ingatlanod?
Gyerektartást akkor is fizetnie kell!
ma 11:47
tenyleg nem tudhatod, de barmikor adodhat olyan elethelyzet, hogy baxhatod az egeszet: csak egy pelda: baleseted lesz, lerokkansz, tobbet nem tudsz dolgozni. asszonyod egyedul elfog tudni tartani?
Kedves 15-ös
11:47-es vagyok. Nő. SZóval ha a férjem nem tudna eltartani kettőnket, akkor is meglennénk. Mert én is dolgozom (jelenleg én keresek többet, de ez nem számít, mert közös kasszán vagyunk).
SZóval ezért kötöttünk törlesztő biztosítást. Mert ha valamelyikünk meghal, vagy lerokkan, vagy megszűnik a munkahelyünk...
Tehát erre is lehet készülni. Csak sokan sajnálnak erre fizetni. Utólag meg megy a siránkozás...
Időpont ma 14:54
Attól még bármi más is beüthet egy törlesztőbiztosítás sem garancia semmire....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!