Jofogason megeri feladni hirdetest, mikor az fizetos lett jarmu eseteben?
Csodalkozva vettem eszre,hogy nagy nehezen megszerkesztettem,kepeket toltottem fel stb.hogy a vegen kiirja 1300 vmrnnyit utaljak mert a jarmu,robogo auto stb dijkoteles lett.
A facen sok csoportban ingyen feltudom tenni...
Erdemes fizetni erte,ott jobban elkel?
megválaszoltad a kérdést. nem érdemes, sőt egyenesen pénzkidobás. meg persze ott van még a használtautó.hu, ami szintén 1 db hirdetésnél ingyenes, és garantáltan többen nézik meg, mint jófogáson, de a facebook csoport is pont annyira jó.
én akárhányszor felraktam valamit mostanában oda, egyszer sem sikerült még komoly érdeklődőt találnom, aki mondjuk felhívott volna. inkább privát üzenetben odaböfögte, hogy iPad-ért nem-e adhatna egy fűnyírót meg némi készpénzt...és minderről a jófogástól kaptam kb. 3-4 órával később értesítést.
de legutóbb durván 12-14 órába telt, míg átnézték és aktiválták a hirdetésem...estig lehetne sorolni, mennyire egy bullshit a jófogás, ingyen se éri meg ott hirdetni, hát még pénzért, ha van alternatíva millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!