Miért nem tudok feladni hirdetést a Jófogáson?
Belépek a profilomba,minden rendben lenne,mindent kitöltök,képek is egy pillanat alatt feltöltődnek,mindenhol ott a zöld pipa,elfogadtam a szabályzatot,meg minden,erre a "feladom a hirdetést"-re kattintva mindig azt írja pirossal,hogy ellenőrizd az utolsó lépést!
Mi a fenét ellenőrizzek,amikor minden jó?
Hetek óta ez megy,változott valami az oldalon?
köszi
csomószor adtam fel hirdetést évek óta,most egyszerűen nem megy...
Minden zöld,az utolsó szabályzat egyetértést adja vissza pipa nélkül,pedig amikor kipipálom,az is zöld.
Jófogás felemelte a Háztól-házig szolgáltatás árát - nem lehet, hogy azt még külön el kell fogadnod valahol?
Ha lükeséget írtam, bocs ( a felemelés biztos) - nem muszáj rögtön a sárga földig lehúzni, csak segíteni akartam :-)
Hát én nem tudom,van egy pár rovat,ami fizetős lett,de az ingatlan nem.
Szerintem jeleznie kellene,hogy mi hiányzik még.
Azért nagyon gagyi dolog,amikor egy oldal ilyen.
Látod, ezzel egyetértek (3-as) - ezért nem hirdetek a Jófogáson, csak a Vaterán.
Amúgy az ingatlanhirdetés már ott is ingyenes (és ha jól tudom, jutalék sincs utána):
jófogás úgy szar, ahogy van, most én is próbálok hirdetést feladni, és egyszerűen nem megy. Mindig visszairányít a kezdő oldalra, tölthetem ki újra...
drága, szar, nem is érdeklődik senki, de hát nekik csak a profit a cél, azt írta az ügyvezető hülyegyerek, aki működteti azt a trágya céget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!