Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet jófogáson hirdetést...

Hogy lehet jófogáson hirdetést újítani?

Figyelt kérdés
Most lett ügye az oly ből jófogás és nem tudom hogyan kell újítani.

2015. jún. 30. 09:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ingyen sehogyan (ahogy volt az OLX-nél és korábban a "Jó"fogáson), csak fizetős kiemelés/előresorolás vásárlásával.
2015. jún. 30. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz.

Lehet.

Kapsz a megadott emailcímre egy mailt, hogy ingyen előre sorolhatod a hirdetésedet.

Rákattintasz a linkre és ennyi.

2015. jún. 30. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:

És azt is meg tudnád mondani, mikor kaptál utoljára ilyen e-mailt? Mert lehet akkor csak én (és még jópár kevésbé szerencsés, akikkel szoktam erről beszélgetni) vagyunk olyan hátrányos helyzetben, hogy ilyen levelet utoljára körülbelül 1 hónapja kaptunk.

Valóban szoktak még most is küldeni "Újítsd meg hirdetésed!" címmel küldeni, abban viszont a linkre kattintva sehogy sem akar az a fránya hirdetés megújulni.

2015. jún. 30. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok.

Hétfőn kaptam (anno pár hete is egy hétfői napon töltöttem fel).

A mailben rákattintottam a linkre, tovább vitt a hirdetési oldalra, minden úgy történt, ahogy eddig.

Nekem működik.

Ha nálad nem, akkor az ugyfelszolgalat@jofogas.hu email címre esetleg írj (nézd meg kérlek az emailt a honlapon, erre emlékszem, remélem jól).

2015. júl. 1. 08:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Most ilyen üzenet érkezik:

"Az alábbi hirdetések már több, mint egy hónapja fent vannak a Jófogáson. Ha szeretnéd előre sorolni vagy kiemelni őket, kattints az alábbi gombra! Kattintás után fiókodban tudod megvásárolni szolgáltatásunkat hirdetésedhez.

Tovább a Fiókomba!"

Ha kattintok, csak a hirdetések listája jelenik meg, ahol kiválaszthatom, melyik hirdetést újítom meg 250.- Ft-ért. A Vaterán is csak 9.- Ft.

Korábban az a szöveg jelent meg, hogy sikeresen megújítottam a hirdetést.

2015. júl. 3. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!