Hogy lehet jófogáson hirdetést újítani?
Ez nem igaz.
Lehet.
Kapsz a megadott emailcímre egy mailt, hogy ingyen előre sorolhatod a hirdetésedet.
Rákattintasz a linkre és ennyi.
És azt is meg tudnád mondani, mikor kaptál utoljára ilyen e-mailt? Mert lehet akkor csak én (és még jópár kevésbé szerencsés, akikkel szoktam erről beszélgetni) vagyunk olyan hátrányos helyzetben, hogy ilyen levelet utoljára körülbelül 1 hónapja kaptunk.
Valóban szoktak még most is küldeni "Újítsd meg hirdetésed!" címmel küldeni, abban viszont a linkre kattintva sehogy sem akar az a fránya hirdetés megújulni.
2. válaszoló vagyok.
Hétfőn kaptam (anno pár hete is egy hétfői napon töltöttem fel).
A mailben rákattintottam a linkre, tovább vitt a hirdetési oldalra, minden úgy történt, ahogy eddig.
Nekem működik.
Ha nálad nem, akkor az ugyfelszolgalat@jofogas.hu email címre esetleg írj (nézd meg kérlek az emailt a honlapon, erre emlékszem, remélem jól).
Most ilyen üzenet érkezik:
"Az alábbi hirdetések már több, mint egy hónapja fent vannak a Jófogáson. Ha szeretnéd előre sorolni vagy kiemelni őket, kattints az alábbi gombra! Kattintás után fiókodban tudod megvásárolni szolgáltatásunkat hirdetésedhez.
Tovább a Fiókomba!"
Ha kattintok, csak a hirdetések listája jelenik meg, ahol kiválaszthatom, melyik hirdetést újítom meg 250.- Ft-ért. A Vaterán is csak 9.- Ft.
Korábban az a szöveg jelent meg, hogy sikeresen megújítottam a hirdetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!