Vatera automatikus licit hol?
Csak a "sima" licit gombot találom, az automatikus licit beállítása funkció hol van?
Azt írja a vatera, hogy ha olyankor licitálnék amikor nem leszek net előtt betudom állítani az automatikus licit funkciót.
Este fut ki a licit ami érdekel és többen is túllicitáltak eddig. Ha beírom a maximális összeget a licit mezőbe, akkor nem akkor fog helyettem licitálni a gép, amikor este nem vagyok itt, hanem most kiírja azt a maximális összeget amivel rálicitáltam és vagy licitálnak még rá mások vagy nem, bár várhatólag igen. Az automatikus licit hol van? Hol lehet beállítani és hogy?
A maximális licithez kell beírni.
Ha van egy termék, amit 1 ft-ról hirdetnek meg és te rálicitálsz 10.000-ft-ot, akkor még mindig csak 1 ft-on lesz a licit.
Ha valaki rálicitál 100 ft-ot, akkor neked automatikusan ráteszi 100ft +a licitlépcsőt. Így még mindig te nyered a licitet, de nem 10 ezer fotirnnttal hanem csak 200 Ft-al.
Az első jól megválaszolta. Még annyit tennék hozzá, hogy ha egy aukció most mondjuk 2.000 ft-on áll, de Neked 10 ezeret ér, akkor beírod a 10 ezret és este erősen imádkozol, hogy senki ne írjon be annyit :-) Az automatikus licit miatt egészen addig fog helyetted licitálni, amíg valaki be nem ír annyit, amivel eléri a Tiédet vagy túlhaladja.
Nekem egyszer el kellett utaznom, egy szuper fekete nadrág 1 ft-on állt, beírtam azt hiszem, 1.000 ft-ot, hazajöttem és láttam, hogy 1 ft-ért az enyém lett - senki nem licitált rá épp :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!