Vaterán hol adhatom meg az automatikus licit max-ot, vagy rejtett licitet?
Figyelt kérdés
Sehol nem látok ilyen opciót a megszokott terméklapos licitgombon kívül. Nem értem hova kéne beírnom hogy mennyi a max amit szánok a termékre, mert ha a terméklapon írom be egyből meg is adja rá a 8x akkora összeget, nem rejtett plafont állít be) Megköszönném ha valaki leírná nekem egy konkrét aukció futása alatt hol állítsam be. Köszönöm előre is!2013. febr. 1. 23:48
1/3 anonim válasza:
A terméklapon van egy olyan, hogy "az Ön ajánlata"!
Oda beírod, amennyit neked megér, ha nem is vagy a gép mellett, akkor is automatikusan licitál és addig az összegig a tied a nyerő licit.
Természetesen az nem jelenti azt, hogy annyiért is viszed el, amennyit beírtál, ha nem érkezik rá annyi licit, olcsóbban is viheted.
Amennyit beírsz, azt az összeget más nem látja, csak te látod a személyes menüdbe.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm azt hiszem értem, tehát a megszokott módon a narancssárga licitáló ablakba kell beírnom ezt az összeget is, és ezek alapján teszi a dolgát helyettem? Akkor megnyugodhatok hogy jól intéztem, csak nekem mutatja a sokkal nagyobb összeget a listámon, amúgy meg a megadott (pl 250ft licitlépcsővel) emelkedik mindenki másnál?
2013. febr. 2. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!