Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Havi 15 ezer Ft-ból ki tud...

Havi 15 ezer Ft-ból ki tud jönni (rezsin kívül, a háztartásra) egy 3 fős kisgyerekes család?

Figyelt kérdés
Hogyan, tippek?

2018. máj. 7. 09:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nincs kert...
2018. máj. 7. 14:01
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem sikerülne. Nagyon-nagyon spórolósan talán. Mekkora a gyerek? Azt eszi, amit ti? Olcsó kajálat, több napra kellene főznöd. Figyelni az akciókat, akár több helyről megvenni a dolgokat.
2018. máj. 7. 18:16
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Mindhármótok egészségét veszélyeztetitek ilyen költségvetéssel. Három főre csak élelmiszerre kéne legalább 100. Nem bunkó akarok lenni, félre ne érts, de ilyen körülmények közé miért vállaltatok gyereket?
2018. máj. 8. 08:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az az érdekes, ha valaki ilyen kérdést tesz fel, holott semmi tudomása arról, hogy milyenek a körülmények. De ha már szóbajött, felújításon estünk át azért állunk így, és csak pár hónapról van szó. Segítségünk van, csak gondoltam önerőből megoldom, ha lehet. Nyilván nem veszélyeztetem a család egészségét. Csak érdekes, mert mondjuk két minimálbéres, rezsivel, lakbérrel vagy hitellel hogy jön ki? Mi nem azok vagyunk, de ha nekik megy, gondoltam pár hónapig nekem is.... Mert kajára stb, nem nagyon jut több aki minimálbért keres. köszönöm a többieknek
2018. máj. 9. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!