Nagy összegű kölcsön ismerősnek?
Utolsó, én nem fogok azért fizetni senkinek, hogy behajtsák a pénzt, amit NEM én herdáltam el, hanem ő. :)
A többi ismerős nem is tudja, mekkora szrban van, mert nem merte elmondani nekik, csak engem terhel ezzel (is).
Azon elgondolkodtál e kedves kérdező, hogy ez az ismerősöd valóban odaadta azt a fél milliót másnak vagy csak kamuzik? Ilyen pénzügyi mentalitással rendelkező egyénnek nem adnék pénzt főleg ha munkanélküli vagyok.
A saját anyagi biztonságod fontosabb mint másnak a lakása.
Ilyen összegnél két dolog alap.
1. nézzük meg kinek adnánk kölcsön.
2. ekkora összeg csak szabályos ügyvédi papírozással.
Köszi a válaszokat, megoldotta "máshogy". Értsd, mástól kért kölcsön, aki adott is neki.
Innentől kezdve az ő dolguk, de ebből már most látom, mekkora balhé lesz nemsoká. :/
24-es, odaadta, mert ő olyan. Önzetlenül "segít" mindenkin, ám meggondolatlanul és hülyeségeket cselekszik. Aztán persze kb. mindig átvágják, mert középkorú létére roppant naiv és bepalizható.
De innentől az ő dolguk... végül a menyétől kapott "titokban" (= a csajszi férje nem tud róla), szóval jah. Ha kiderül, azok ketten el is válnak, az tuti.
Bocs, de ez elég meseszerű. Lakásvásárláshoz kellene 350.000 forint, és ha ez nincs meg, megöli magát? :-)))
Nagyot fog nézni, ha majd kijön az illeték!
Megírtam, hogy VOLT pénze rá (kb. 10 milla), de a franc se tudja hová bxta el, mert már a 8,5 millás új lakás! árához IS hiányzott neki 350 rongy, amit tőlem akart kérni.
Nem tud bánni a pénzzel, de hogy ennyire, azt álmomban sem gondoltam volna.
Egy év alatt nem tudom, de nem is érdekel már, hová tüntetett el 1,5 milliót csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!