Adnál kölcsön pénzt ismerősnek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 1. 17:08
1/8 anonim válasza:
Attól függ mennyit és hogy megbízható-e.
2/8 anonim válasza:
Ha megbízható, akkor igen, de akkor is csak hivatalos formában, papírral, tanuk elött aláirva és természetesen csak annyit, amennyit én nélkülözni tudok, és amit reálisan nézve vissza fog tudni fizetni.
4/8 A kérdező kommentje:
csak 2000-3000 ft ról van szó, de annyira nem ismerem...
2016. szept. 1. 17:14
5/8 anonim válasza:
Biztos nem. Faragtam már be 2-3ezer Ft-al olyan jó ismerősnél, akiről azt feltételeztem hogy egyenes és megbízható. Nem tudom hányszor kértem vissza tőle, mindig jött a duma hogy fú most mennyire szarba van, meg majd vissza adja. Aztán kiderült hogy jobban kellett neki diszkó belépőre, meg cigire, meg sajtburgerre.
6/8 anonim válasza:
Ha nem jó barátom, nem. Csak ismerősnek nem adnék kölcsön.
7/8 anonim válasza:
"Annyira nem ismerem" ismerősnek nem, semennyit.
NAGYON közeli, megbízható barátnak igen, többet is, bár kockázat abban is lenne.
8/8 anonim válasza:
Nem, csak felesleges feszültséger szülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!