Rendeltem egy terméket Ebay-ről ami NAV-nálkötött ki. Az SBGK-tól kaptam egy levelet baj van?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy terméket Ebay-ről ami NAV-nálkötött ki. Az SBGK-tól kaptam egy levelet ma amiben az volt hogy,50 ezer ft kellene fizetnem hogy megsemmisítsék illetve a raktározás és a megsemmisített termék elszállításáért. Ha nem fizetem ki lehet nagyobb bajom illetve fel lehet fellebbezni hogy, nem szándékosan rendeltem hamisított terméket mert nem volt szándékos sose rendeltem még ilyet az ügyfél azt mondta meg fog jönni gond nélkül?2018. ápr. 23. 18:47
1/7 anonim válasza:
mit rendeltel, es milyen levelet kaptal rola?
2/7 anonim válasza:
Egy ügyvédi irodán keresztül levelezget a NAV?
3/7 anonim válasza:
Ja, ha vamnal fennakad egy hamisitvany, es a gyartonak van egy ilyen kepviseloje, akkor atadjak nekik es onnan az ugyvedi iroda fog csesztetni teged. Ha nem fizetsz, akkor a szokasos behajtos hercehurca kovetkezik. Vedd fel veluk a kapcsolatot, probalj megallapodni valahogy kisebb osszegben es zard le az ugyet, kulonben rengeteget fogsz szivni.
4/7 A kérdező kommentje:
értem. próbálom felvenni a kapcsolatot velük, egy hiba kód olvasót rendeltem de az eladó mondta hogy nem hami gyári programot küld stb csak ez nem így történt sajnos
2018. ápr. 23. 20:07
5/7 anonim válasza:
Feljelented az eladót csalásért, az áldozatot nem büntetik!
6/7 DAndrásB válasza:
Nálam detto ez a probléma! De miért nekem kell fizetni mikor nem én hamisítok, ill. nem kereskedek ezzel a termékkel és mással sem.
7/7 anonim válasza:
Megy a rosszhiszeműség nagyban. Szóval itt fel se merül h ti áldozatok vagytok. Az eladót hiába jelentgetitek fel, külföldi. Valami nemzetközi platformon lehet feljelenteni, de csak tipp. Nem vagyok jogász.
Viszont ha PAY PALLal fizettetek, ott lehet reklamálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!