Ha E-bay-en rendeltem valamit, a Dhl hozza, de megfogják vámon, akkor hány százalék a vám?
Nem a vám a gond, az csak pár százalék...
Ami odaver, az az ÁFA, ami 27% és már 22 EUR érték felett életbe lép.
Basszus... Nem erről van szó... Olcsóbb lett volna, kb 30.000ft-al. De így megrendelhetem ennyiért itthon is és akkor él a garancia, kínából nincs gari...
Sok mindent rendeltem már, a 200 rendelésemből ha kb 4-5 lett volna vámköteles, de átment... Na ezt megfogták, így most azon gondolkozom, hogy visszakérem a pénzt és megrendelem itthon garival... A posta késni fog, mert visszatartják, így nem kapom meg időben a csomagot, így elvileg kérhetek refundot... Vagy nem? Mi van ha ennyiért már nem kérem? Ha nem fizetem ki, akkor autómatikusan visszaküldik a feladónak és én visszakapom a pénzemet? A garanciáról mondtam le 30.000-ért... De így, hogy ugyanannyiba kerülne Kínából mint itthonról, csak itthon garanciát vállalnak rá, így inkább itthon rendelném meg...
Segítsetek, hogy tudom megjátszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!