Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha azért nem...

Mit tegyek ha azért nem vesznek fel egy munkahelyre mert, roma vagyok? És ezt szemtöl szembe közölték, Hol lehet fel jelentést tenni?

Figyelt kérdés
Köszönöm a normális válaszokat!

2018. ápr. 12. 12:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%

Keress olyan helyet ahol felvesznek. Lehet nem is azért nem vettek fel, csak valami indokot akartak mondani.

Milyen város vagy település ez?

2018. ápr. 12. 13:02
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
Csomó roma kap munkát, milyen település ez?
2018. ápr. 12. 13:02
 3/20 A kérdező kommentje:
Ez a település Baranya megye Bóly nem tudom hogy ez igy mond valamit és a gyár neve pedig a Fröccs öntő az Eckerléhez tartózik.. szeretném őket fel jelenteni..ugyanis attol hogy roma vagyok szerintem nekem is ugyan ugy meg kell élnem mint egy magyar embernek nekem is van gyerekem akit ovodáztatnom kell stb.
2018. ápr. 12. 13:10
 4/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
95%
Egyenlő Bánásmód Hatóság. De kb 5-en fogják azt állítani, hogy sosem hangzott el ilyen mondat, sőt még te mondtál mindeféle csúnyát.
2018. ápr. 12. 13:22
 5/20 anonim válasza:
100%
emelt fővel keress másik munkahelyet. Szerinted ezek után hogy bánnának veled, ha kényszerből felvennének?
2018. ápr. 12. 13:27
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyítani tudod? Mert te ezt mondod a cég meg majd azt, hogy ilyesmi nem hangzott el.
2018. ápr. 12. 13:58
 7/20 anonim ***** válasza:
82%
De szó szerint mit mondtak? Nehezen hihető, hogy pont ezt a "kifogást" említik köntörfalazás nélkül.... Egyébként valóban az Egyenlő Bánásmód Hatóság felé kell fordulni ilyen sérelmekkel.
2018. ápr. 12. 15:19
 8/20 anonim ***** válasza:
80%
Kedves utolsó! A kérdező pont,hogy dolgozni szeretne, nem pedig a századik segélyt felvenni, mert cigány... Ez azért becsülendő, főleg a cigány kultúrában.
2018. ápr. 12. 16:33
 9/20 anonim ***** válasza:
14%

Nem érdekel a cigány kultúra. Európaiak vagyunk, Európában, ezért a saját érdekeinket kell elsőbbségbe helyeznünk.

Az, hogy dolgozni akar, a létminimum, de még dolgozni sem kellene engedni őket. Miért tennénk? Egyáltalán, miért toleráljuk a létezésüket a saját földjeinken? Nekünk nincs semmi szükségük rájuk, nekik, élősködőknek van szüksége egy gazdatestre.

Ezt követően még kikérik maguknak, ha a gazdatest éppenséggel nem kér belőlük, és követelőznek, rendőrséggel meg feljelentéssel FENYEGETIK azokat, akik kénytelenek eltűrni őket.

SEMMIVEL sem tartozunk nekik, SEMMI szükségünk nincsen egy darab cigányra se, akár "rendes", akár nem; van saját népünk, nincs szükség alacsony minőségű "feltöltő elemekre", főleg nem olyanokra, amik bűnöznek, fenyegetnek és követelőznek, mintha BÁRMI is járna nekik tőlünk.

Örüljenek, hogy egy olyan elmebeteg korban élünk, ahol nem irtják ki őket az utolsó szálig az első alkalommal, hogy meggyilkolnak valakit, aki kénytelen eltűrni a létezésüket a saját országában.

2018. ápr. 12. 17:39
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat nem szeretnék oda menni dolgozni semmi féle képp ezek után! És nem értem minek kell minden egyes embert aki roma egy kalap alá venni nem tartom magam csunya nőnek s végképp nem feketének szőke meliros hajam van zöldes
2018. ápr. 12. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!