Vegrehajtas eseten ha 1/3 reszt orokoltem, kovetelhetik-e tolem a teljes osszeget?
lenne egy vegrehajtasi kerdesem. orokoltem egy ingatlant 1/3 reszben jelzaloggal (amit rendszeresen fizetek) valamint egy megmaradt auto hitelt amit nem fizettem.
jott egy level hogy az autohiteles ceg arveresre bocsajtana az ingatlan az elmaradt autohitel nemfizetes miatt.
kerdesem ilyen esetben hogy ez megtortenhet-e?az ingatlan piaci erteke kb 25m forint.
az autohitel merteke 4m forint, en 1/3 reszben vagyok orokos megis a levelben a teljes 4m forintot kovetelnek rajtam. ez jogszeru? vagy csak meg akarnak felemliteni
a masik ket orokos fiatalkoru valamint munkanelkuli, igy jelen esetben csak rajtam tudnak behajtani valamit, viszont a kerdesem hogy a teljes 4m-et kovetelhetik-e rajtam
milyen erre szakosodott ugyvedhez fordulhatnek BP teruleten aki tudna segiteni?
Jogszerű
Javaslom, hogy menj ügyvédhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!