Ha vásárlok egy egeret, szépen kibontom és letesztelem, de nem jön be, kényelmetlen esetleg nagyobb/kisebb egy kicsit mint gondoltam, vissza lehet vinni?
Sajnos nem tudom
kipróbálni az adott egeret, ezért csak adatok alapján tudok vásárolni.
Amit meg ki tudok próbálni mind hulladék.
a vásárló meg tud győzödni a termék milyenségéről, méretéről, ki tudja próbálni, stb
Hát az jó lenne ha ki lehetne próbálni már ott a boltban megvétel előtt.Ha személyesen veszem meg, ugyan úgy dobozban van, szóval sajna nem leszek előrébb.
De nem vagyok még biztos abban hogy lehet-e próbálni vagy sem.Egyszerűen úgy számolok, hogy nem biza nem lesz próbálgatás, ezért is született ez a kérdés, mivel nem akarok egy rakat pénzért olyan terméket venni ami aztán nem is fog megfelelni, hiába jók az adatai.
ha csak simán nem jó, akkor levásárolhatod a terméket de nem kötelesek cserélni.
A simán nem jó alatt érted azt amit írtam : Pl -kicsi/nagyobb az egér mint mire számítottam(igen vam neten adat de azért nem lehet totál pontosan kiszámítani)
-kényelmetlen
-és esetleg kellemetlenül hangos
Ha ezt jelenti és alap dolog, hogy visszaveszik és le lehet vásárolni, akkor az úgy tökéletes mivel abban a boltban fogom beszerezni a számomra megfelelő egeret.Persze remélem erre nem kerül sor :)
"Ha műszaki hibás, akkor kötelesek blokk ellenében kicserélni, ha csak simán nem jó, akkor levásárolhatod a terméket de nem kötelesek cserélni. Ez az alap fogyasztóvédelmi rendelkezés. "
Nem. Ez alapból nem igaz. Nem műszaki hibás termékkel SEMMIT sem köteles csinálni az üzlet.
Legjobb ha eamilben érdeklődöm erről
Köszönöet a válaszokért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!