Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha vásárlok egy egeret,...

Ha vásárlok egy egeret, szépen kibontom és letesztelem, de nem jön be, kényelmetlen esetleg nagyobb/kisebb egy kicsit mint gondoltam, vissza lehet vinni?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudom

kipróbálni az adott egeret, ezért csak adatok alapján tudok vásárolni.

Amit meg ki tudok próbálni mind hulladék.

2018. márc. 31. 10:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

a vásárló meg tud győzödni a termék milyenségéről, méretéről, ki tudja próbálni, stb

Hát az jó lenne ha ki lehetne próbálni már ott a boltban megvétel előtt.Ha személyesen veszem meg, ugyan úgy dobozban van, szóval sajna nem leszek előrébb.

De nem vagyok még biztos abban hogy lehet-e próbálni vagy sem.Egyszerűen úgy számolok, hogy nem biza nem lesz próbálgatás, ezért is született ez a kérdés, mivel nem akarok egy rakat pénzért olyan terméket venni ami aztán nem is fog megfelelni, hiába jók az adatai.

2018. márc. 31. 16:28
 12/15 A kérdező kommentje:

ha csak simán nem jó, akkor levásárolhatod a terméket de nem kötelesek cserélni.

A simán nem jó alatt érted azt amit írtam : Pl -kicsi/nagyobb az egér mint mire számítottam(igen vam neten adat de azért nem lehet totál pontosan kiszámítani)

-kényelmetlen

-és esetleg kellemetlenül hangos

Ha ezt jelenti és alap dolog, hogy visszaveszik és le lehet vásárolni, akkor az úgy tökéletes mivel abban a boltban fogom beszerezni a számomra megfelelő egeret.Persze remélem erre nem kerül sor :)

2018. márc. 31. 16:47
 13/15 anonim ***** válasza:

"Ha műszaki hibás, akkor kötelesek blokk ellenében kicserélni, ha csak simán nem jó, akkor levásárolhatod a terméket de nem kötelesek cserélni. Ez az alap fogyasztóvédelmi rendelkezés. "

Nem. Ez alapból nem igaz. Nem műszaki hibás termékkel SEMMIT sem köteles csinálni az üzlet.

2018. márc. 31. 18:04
 14/15 A kérdező kommentje:

Legjobb ha eamilben érdeklődöm erről

Köszönöet a válaszokért!

2018. ápr. 1. 11:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Érdeklődni lehet de leírtam mi az ami az üzlet kötelessége. Természetesen bárhol lehetnek vasarlobaratok és rugalmasak, ezt csak ők tudják megmondani.
2018. ápr. 1. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!