Babakocsi garancia. Mik a lehetosegeim!?
Udb!
Babakocsi garancia problema.
A kokcsi masodik javitason van, az elso hibaval. Visszakaptam, de ugyanolyan rossz. A masodik javitas mar 16 napja tart, es most akarjak kikuldeni meg Lengyelorszagba. 15 nap elvileg amit varnom kell. Jol tudom? Ez a masodik javitas. Azt mondtak ok, hogy csak a harmadik utan kaphatom vissza a penzem, vagy csere. En kettorol hallottam. Mit trhetek? Illetve melyik az igaz? A gyerek kocsi nelkul. Felajanlottak a cserekocsit. Elso javitasnal elfogadtam, de masodikra nem. Most azt tukmalnak ram, gondolom azert, mert akkorar 30 napjuk van, nem 15. Valaki segitene? Koszonom!
Ékezet fogalmád se ismered. Ha te tanár vagy, akkor tudjuk miért ilyen rossz az oktatás.
Nem tudsz érvelni, ezért ütnél. Jó tudni, hogy a fiatalságot ilyen emberek nevelik. Gondolom a PISA teszten te is megbuktál, mint a diákjaid.
A stílus maga az ember. Gondolom tanárképző tanították ezt.
Hogy nem tiszteled meg a másikat az ékezettel, számomra azt jelenti, hogy sem a másik ember, sem az anyanyelved iránt nem vagy tisztelettel. De te azért elvárod.
Hiába tanár vagy. Erről ennyit.
Miután a neten nem tudsz velem vitázni, így gondolom élőben sem menne. Mi másért akarnál velem találkozni, minthogy verekedj?
Nem állítottam, hogy okosabb vagyok, mint te. Te viszont okosabbnak gondolod magad, és vered is rá magad, hogy tanár vagy.
Kedves "segítő" válaszadó!
Szerintem te inkább ne segíts senkinek, mert az a fölényes, megalázó kioktatás, amivel másokhoz szólsz... hát szánalmas. Fantasztikus, hogy te még soha nem vettél sz.r terméket csak az előzetes tájékozódásodnak köszönhetően. Bár ezt úgysem hiszem el. Egyébként meg nem is értem mi közöd van neked a babakocsi vásárláshoz, mert remélhetőleg egy ilyen lénynek még véletlenül sincsen gyereke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!