Ebayen az aukciómmal baj történt, hogy oldjam meg?
1-es, azt hiszem, kicsit kapkodva válaszoltál :-)
Azt írja a kérdező, hogy "ma neztem, hogy nyertem".
Megnyert aukciónál már nem lehet licitet töröltetni.
Szóval az 1-es válaszoló tanácsának első fele jó, írj az eladónak, próbáld meg megbeszélni vele - max, ha nagyon nem hajlandó kompromisszumot kötni, akkor 2 eset lehetséges:
1.- megveszed annyiért (jó, tudom, sok pénz)
2.- bevállalod, hogy megszór egy negatív értékeléssel.
Bocsi, de amiatt voltam ilyen arrogáns, mert már maga a kérdés feltevése is olyan, hogy hárítod a személyes felelősségedet. Holott te baxtad el.
De nem az van leírva, hogy én elkúrtam, hanem az, hogy "az aukciómmal baj történt". Mintha úgy magától, véletlenül, más hibájából történt volna meg a dolog...
Csatlakozom 6-oshoz: nagyon rossz a kérdés megfogalmazása - számomra meg úgy "jött le", mintha Te lennél az eladó és valami probléma lenne az indított aukcióval.
Mivel Te vevő vagy, ezért ez nem a "Te aukciód", hanem csak licitáltál egy aukción. Nagyon nem mindegy...
Ráadásul 1 nullával még csak-csak el lehet ütni, de ahhoz, hogy 220 legyen a vége, nem 10 és nem 100, hanem valószínűleg 1.000 eurót írtál be.
Írj neki, ha nem akarja törölni egyszerűen ne fizesd ki, kapsz egy negatív kommentet valószínűleg.
Arra vigyázz hogyha azt kétszer megcsinálod fél évig nem licitálhatsz.
"Arra vigyázz hogyha azt kétszer megcsinálod fél évig nem licitálhatsz."
Aztaaa, ez komoly? Ebay ilyen szigorú?
Már megoldódott, elnézést kértem az eladótól és kértem, hogy törölje, később jött a válasz is, kitörölte így megfelelően megoldódott.
A kérdés megfogalmazással nem volt baj, úgy kezdtem, hogy én "bideltem" nem pedig nekem mások bideltek. Igen én hibáztam, de nem írtam a kérdésbe mert ez egyértelmű, magától nem romlik el, nem tudom melyik része jött le neked úgy, hogy másra tereltem a hibát. Még bele is írtam, hogy "valószínűleg én gépeltem el".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!