Ebay. Nos rendeltem ebay ről egy telefont és az történt hogy a határidőn belül még felse adta az eladó a telefont igaz nem valami húde nagy összeg igen de szeretném visszakapni gondoltam többi lent?
csinálok egy olyan jelzést hogy vissza szeretném kapni a pénzem erre rá 2 nappal kaptam egy email-t hogy mivel ez történt így visszatérítik 48 órán belül az összeget paypal-ra
csakhogy már azóta eltelt már 1 hét is akár írtam az ebay@ebay.com ra is de ők még vissza se írnak az eladó meg törölte magát akkor most hogy is van ez az egész ? mivel azthallottam ha már az eladó nem is de az ebay vissza adja
először is paypal-os egyenleggel fizettél, vagy pedig paypal-on keresztül, de a bankszámlád felhasználásával?
ha utóbbi, akkor nem a paypalra fog érkezni a pénz, hanem vissza a számládra, ez viszont több időbe telik, lehet 1 hét is simán.
és nem az ebay adja vissza. ez úgy működik, hogy a paypal nem adja oda a pénzt egyből az eladónak, hanem zárolva tartja x ideig. ez alatt ugye ha véletlenül úgy alakul, akkor könnyebb visszaszerezni a pénzt.
na most ha te ténylegesen nyitottál rendesen egy dispute-ot, ami arra jutott, hogy visszakapod a pénzt, akkor az úgy is lesz.
ha csak írtál egy üzenetet az eladónak, hogy lécci küldd már vissza, mert nem vársz tovább, akkor onnan csak a saját döntése, hogy visszairányítja-e a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!