Csak én látom úgy hogy a munkaügyi központnak semmi értelme?
# 3: LOL :D Na hát ez meg a másik.
Már jó pár éve rothadtam a munkaügyiben, mint tősgyökeres lakos, gőzöm nem volt arról, hogy a Pick ott székel a városban. Vicc, de itt a gyakorin olvastam, hogy megy valaki gyárlátogatásra, na hát gondoltam, akkor én is felkeresem őket. "Összeismerkedtem" egy cgány kis ürgével, még ő röhögött ki engem, hogy ő 2 hete! munkanélküli (én meg évek óta) de a munkaügyi központból az ügyintéző mondta neki, hogy ekkor és ekkor jöjjön ki a Pickhez munkafelvétel miatt.
Munkaügyi központok azért van, mert vannak olyan irodisták, akik senki máshoz nem értenek, de valakiknek a valakije, így munkaügyis lehet csak. Országos szinten legalább a 90%uk ilyen.
Itt is hisztiznek, hogy jaj, alig mennek a tanfolyamjaikra meg ezek, aztán meg néznek, mint a hal a vízben mikor az ember megkérdezi milyen tanfolyamokról van szó.
,,Há' nem látta? Há' oda van kirákva a falra!". Jah, bocs, nem sűrűn járok munkaügyi központokba, hogy ezt lássam.
Meg az is röhej, hogy normális munkára sose hívnak be senkit, engemet is eddig egyedül a Határvadász tájékoztatóra hívtak be egyedül.
Meg itt is az van, hogy cigányokkal töltenek fel minden tanfolyami helyet.
Nem, amit most fogok írni az nem vicc! Bádogos tanfolyamra kiket küldtek? Kiket? 40-50 éves cigányasszonyokat.
Ennyit ér a munkaügyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!