Kérdezni szeretném, hogy miért nem becsülik meg az emberek a magyar honvédelmet? A magyar "központnak", aki a magyar honvédség irányítója, lehet valamilyen kérvényt nyújtani esetleg ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Vagy mit gondoltok? Tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban, de szeretnék változtatni. Tudom évekig is eltarthat, de lehetséges, hogy felfigyelnek a feltevésemre?2016. aug. 6. 15:36
1/7 anonim válasza:
"A magyar "központnak", aki a magyar honvédség irányítója, lehet valamilyen kérvényt nyújtani esetleg ezzel kapcsolatban?"
Milyen kérvényt? Azt, hogy kötelezzék az embereket arra, hogy becsüljék a katonaságot?
Kérdező, ez itt még nem Észak-Korea. Ilyet te ne akarj.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul fogalmaztam..lehetséges a változtatás? Van igény egyáltalán erre? Katona szeretnék lenni és lehetőségem nyílt, hogy hivatásos katonákkal beszélgessek. Meglepett, mert elmondásuk szerint a mai katonaság már nem olyan mint 20-30 éve.A színvonal romlik talán. Remélem így már kicsit megközelíthetőbb a kérdésem
2016. aug. 6. 15:59
4/7 anonim válasza:
A micsodat nem becsulnek meg? :"D Milyen honvedelmet? Azt a par szerencsetlent akit kivezenyeltek a Kozel-keletre meg azt a maradekot aki itthon van, de barmifele hadi cselekmenyre keptelen lenne elesben? Azt meg hogy mit akarsz irni errol es kinek, vegkepp nem ertem. Meg hogy mit varsz egy levelezestol.
5/7 anonim válasza:
Ez nem a honvédelmet irányító kormányon múlik, hanem a magyar társadalmon. Itt ezernyi dolog játszik közre, hogy mennyire becsülik itthon a honvédelmet és hogy mennyire tartják fontosnak. Ezt leginkább a média tudja befolyásolni, ami általában a politikai meggyőződéseket is keményen meghatározza. Ezen magánember nem tud változtatni.
6/7 A kérdező kommentje:
Semmi megoldas nincsen? Ki tehetne ez ellen? Egy jo reklam? Vagy mi segithetne?esetleg egy befolyasos embert ha meglehetne gyozni es o tudatna a tarsadalommal?
2016. aug. 7. 21:32
7/7 anonim válasza:
Nem lehet ez ellen tenni. A társadalom akkor fogja a honvédelem ügyét fontosnak tekinteni, amikor közvetlenül már fenyegetettnek érzi magát.
Mint egyéni ember, azt teheted, hogy sokat tanulsz, képzed magad, felkészülsz és olyan hivatást vállalsz becsülettel, aminek a keretében majd tudsz tevékenyen részt venni, ha szükség lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!